Skocz do zawartości

update PR ?

robson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak widać 123 dni od poprzedniego update PR daje się we znaki ;) i ludzie wypatrują tego jak kolejnego cudu :wow: Na pewno termin update nie jednego zaskoczy a większość w tym czasie będzie spała ;) lub piła piwko :piwo:

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Ten update jest ciekawy nie tylko dlatego, że długo był wyczekiwany, ale tez dlatego, że przebiega w nietypowy sposób. Z jednej strony nie da się zaprzeczyć, że się zaczął, z drugiej strony dziwne jest to, że się zatrzymał w połowie...

Kilka kolejnych DC pokazuje już nowy PR... ale z kolei 216.239.53.99 - jeden z 2 pierwszych, które zaczęły zmiany, teraz znów powrócił do starego PR ;) Ale cyrk. :wow:

Moje domeny na sprzedaż znajdziesz tu: https://www.domeneus.pl

Oh.. to Wy nie wiecie? Google teraz zmienaia tak szybko PR ze nie sposob uchwycic obecnego numeru. Np ja na jednej domenie mam PR 4.5. Raz odswieze - 4 DC pokazujami spadek na 4 (WTF?!?! dodalem linki o pr8, zawal serca), drugi raz, 2 DC o PR4, trzeci raz - wrocilo PR% wszedzie i tak dalej.. porazka.

Ciekaw jestem czy zastanawialiście się może, co będzie jak nie doczekamy się update'u ? Jak google po Jaggerach zrezygnowało z aktualizacji publicznego PR? Stawiamy zakłady kiedy powiedzą w Faktach TVN o pierwszych samobójstwach związanych z oczekiwaniem na apdejt PR czy może nawet z depresją czy chorobą psychiczną gorszą od Patsiej Grypy, bo w jednym czasie atakującą kilkaset tysięcy osób związanych z branżą SEO na świecie? Depresja powiązana ze schizofrenią. Osobnik chory na depresję pagerankową charakteryzuje się ogólnym niepokojem związanym z wyczekiwaniem na zmianę zielonego paseczka w prawym dole przeglądarki(lub na górze w przypadku IE), ma często urojenia i wydaje mu się, że już nastąpił wyczekiwany update. Każdy, nawet najmniejszy ruch google traktuje z podejrzeniem spisku, jakiś dziwnych działań, szuka w tym logiki i celu. Przy oczekiwaniu dłuższym niż ostatni update PR staje się bardziej nerwowy, sprawdza swoje strony kilkonastoma narzędziami, nierzadko twierdząc że coś źlepokazują, dyskutuje na wszystkich forach o tematyce SEO, nawet w tych językach, których nie rozumie. Nie golił się od kilku dni, nie je twierdząc że nie jest głodny, że to na co czeka jest ważne. Nie wychodzi na spacer z psem, siedzi cały czas wgapiony w monitor nie chcąc przegapić tego momentu... Kobieta wyczekująca na okres, który spóźnia się już drugą godzinę jest bardziej przyjazna niż taki osobnik..

Spokojnie Panowie i Panie.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

no wiesz... zmieni i sie na jeszcze kilku DC na 4 to strace 200zł miesiecznie. Na dodatek 2 moja strona w ktora wlozylem 3 miesiace pracy i linków stoin 4 czyli nie dostane kolejnych 200zł za miesic. W sumie bede 400zł w plecy :E

jak tu byc spokojnym?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności