Skocz do zawartości

update PR ?

robson

Rekomendowane odpowiedzi

No to chyba Ci co tak z utęsknieniem czekali na zielony pasek PR - na Google Toolbar mogą zacząć już obserwować jak długi jest ten ich zielony pasek :D Coś się ruszyło i na większości obserwowanych przeze mnie serwisach nad którymi pracuję coś się "zazieleniło", oby się ustabilizowało.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

• Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a ja mysle ze wiekszego skoku pozycji mozemy spodziewac sie na dniach 3 do 10 dni i wyniki nie tyle co sie unormuja bo moze nie ale na pewno zmienia sie znacznie nie uwzgledniajac Big czy innych machin.

Oczywiscie to tylko moje przeczucie że wyniki się mocno zmienią na dniach.

Pozdrawiam

ps. dalej nie wiem czemu google toolbar dokleja mi 3 kulki z kolorami googla jak wjeżdzam na pasek gdzie wpisuje sie adres URL czy tez tak macie ?

Witam !

u Mnie sie zazieleniło ;):)

Wczesniej tylko moja główna stronka miała RP 3 a teraz na wszystkich podstronach mam RP 3 - gdzie wczesniej było 0 - mam nadzieje ze tak zostanie - lubie zielony kolor.

Ciekawe jak u was ?

Kup fantastyczne psy yorki lub maltańczyki.

Chcesz mieć ciepło w domu ? kup kotły

wiosna, wiosna Panowie :)

żadnych spadków a zialono wszędzie na nowych serwisach i na nowych podstronach

nie powiem abym gdzieś uzyskał wzrost ze stron gdzie był PR więcej niż 0 :)

przynajmniej się takich nie doszukałem, hehe,

ale wszędzie gdzie było zero, to zazwyczaj wskoczyło 3, nawet jak strony dopiero co wogóle powstały i domena świeża ;)

Witam mam takie pytanie. Jestem początkujący, ale uważam za swój sukces :nonono: to, że po miesiacu udało mi się stronę istniejacą właśnie miesiąc i pozycjonowaną od miesciąca ustawić na PR 4 po update. Teraz moje pytanie brzmi: co muszę robić, aby utrzymać ten PR do następnego updatu, ewentualnie go podwyższyć? I dlaczego tak łatwo mi poszło? :) Pozdrawiam

No chwila ... Piszecie, że już po aktualizacji PR, a ja mam nadany nowy PR tylko na 50% moich stron. Te "pechowe" 50% nie otrzymało jeszcze priorytetu na tych 2 IP: 216.239.39.104, 216.239.39.99. Mam rozumieć, ze aktualizacja jeszcze trwa?

P.S. Witam wszystkich forumowiczów :nonono:.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności