Skocz do zawartości

update PR ?

robson

Rekomendowane odpowiedzi

ale z reszta sie zgadzam szukarka powinnam radzic sobie jak najlepiej z spamem :)

ciesze sie, bo logicznie rzecz biorac trudno sie nie zgodzic, a ja mysle, ze wlasnie Google stara sie klasc na to mocny nacisk

No ja nie wiem jak z tym naciskiem.

Na mnie interesujący keyword "karaoke" w Google.pl na 43 mln

nr 1 to strona z PR=3 w której słowo karaoke pada 2 razy, a dalej zero treści.

nr 2 to strona PR=0 w której treści bardzo niewiele - na szczęści jest tu link do mnie.

Trochę mam już dość, no bo skoro nie content, nie PR (mam=4), nie linki (mam więcej i silniejsze),

to o co tu chodzi ? Chyba zajmę się czymś innym, może usuwanie śniegu z dachów - ostatnio na czasie.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

• Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a może dlatego, że to wbudza tyle emocji (tych negatywnych i pozytywnych), którymi więkoszość musi się jakoś podzielić? :)

ah ten PR, ile on daje nam zabawy... jak dzieci, mniejsza czasem, która pozycja, ale móc się pochawlić ładnym PR to dopiero coś :) hehe

Ja też się pochwalę... mi sie PR nie zminił na żadnym serwisie :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

A ja mom OPCG.net z 4, do 5 :).

A www.KatalogStron.biz.pl, co ma 1,5 miesiąca, z 0 do 4 :).

Reszta moich stron, subdomen itp. posiada 4.

Ogólnie nieźle, chodź na OPCG liczyłem na 6 ;). Ale 5 też wstępnie otwiera wrota na świat :).

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Generalnie z 4 na 5 z 0 na 4 i część nowych bez zmian, ale jedna domena poleciała z 4 na 0 - linków przybyło, mimo to jest zero - tyle, że na mypagerank np. pokazuje na części DC 4 lub 0 - nie wiem co z tą domeną jest...

Reasumując potwierdziły się wskazania z sprzed kilkunastu dni, gdzie już wtedy zdarzały się dwa-cztery DC z nowymi PRkami.

Jeż coś się tak zhappyował z avatarkiem? Jakaś ukryta chęć sadystycznego wyżycia się na fanach Rage Panku (TM by unknown allegrotor)? :)

Po tym apdejcie PR zaczynam traktować tak jak przechwałki chłopców wkraczajacych w wiek przedmęski odnośnie długości przyrodzenia. Mozna się pochwalić tylko w gronie innych zainteresowanych, ale o ile mieści się człowiek w dość szerokich normach, to ten parametr nie ma żadnego znaczenia.

Jeżu to ja mam coś specjalnie dla Ciebie :)

jezyki8fk.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności