Skocz do zawartości

update PR ?

robson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a czy Wy nie mozecie sie uspokoic i nie klapac co pare sekund ze jest burdel itp. BO JEST i bedzie jeszcze przez pare dni..

Spokojnie. Jestes na forum pierwszy raz gdy jest update - to tutaj normalka, a wlasciwie to nawet jest duuuuuzo spokojniej niz wczesniej.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Za https://www.seocompany.ca/pagerank/page-rank-update-list.html :

Page Rank Export Table Definitions

TBPR Export: Toolbar PageRank Export - export of Real PR to the Toolbar PR 11 unit scale (no longer called a PR update as PR is updated continously).

GDPR Export: Google Directory Export - export of Real PR to the Google Directory 8 unit scale (no longer called a PR update as PR is updated continously).

BL Export: Backlink Export - export of a sample of the number of backlinks which is almost meaningless as it is only a sample number. This number can be seen with the link:www.domain.tld command (no longer called a BL update as backlinks are updated continously).

Czyli słuszne było domniemanie sprzed dobrego półtora miesiąca, że teraz będą "LIVEupdate" wszystkiego i stąd ten cały burdelik mamy?

Hmmm...to jak z tym bedzie? Beda LIVEupdate? Bo jakos tego nie widze, wiec i nie rozumie o co chodzilo tym z https://www.seocompany.ca/pagerank/page-rank-update-list.html ???? Moze zle rozumie to co napisali...

Reklama internetowa - marketing w wyszukiwarkach || Pozycjonowanie Poznań - skutecznie i profesjonalnie || Słownik online Slowka.info - tłumacz online

Tak sobie myślę, że Google w maju zrobi porządny BL i PR Export w ramach zadośćuczynienia za ten z lutego, w październiku było podobnie, wcześniej google pogubił masę Bl a w październiku jak przeczesał porządnie to aż było miło patrzeć jak ilość Bl rośnie no i PR podskakuje.

(takie tam moje marzenia ciche)

Prawdziwy inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.

a mi jak zostało 0 tak zostało chociaz raz juz widzialem 3 ale gdy powtorzylem znowu 0 było.

fakt stronka 2 miesiace ma wiec jeszcze mloda jest ma czas.

a tak a propo ile czasu strony mlode skaczą w wynikach ( zy to ze moja skacze na kilka fraz 4 to znow 14 lub kosmos to normalka) czytalem gdzies tu ze to i 3 miechy moze trwac.

nie myle sie

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

A może ONET'ończycy przejęli władze nad Google? Buahahahahaha :).

Ludziska spokojnie, będzie dobrze.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

A u mnie np serwis stworzony 2 miesiace temu - zaczynal od 0, a teraz od 2,5 tyg ma PR4. To mnie pocieszylo, ale dzis rano zdziwilem sie, bo okazuje sie, ze po 2,5 tyg PR4 dzis mam znow 0!! Jak to tłumaczyć?

To podobnie jak u mnie Anglia otworzylem serwis 4-5 tyg. temu i juz mam PR5.

Zastanawiam sie jak to mozliwe.

Administrator Anglia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności