Skocz do zawartości

Do jakich katalogów warto dodać swoją stronę a do jakich nie ? Jak pisać artyskuły w katalogach itp ? proszę o opinie

darek2021

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Napisać jeszcze artykuł ? Cola i frytki do tego ?

Myślę, że własna inicjatywa przysłuży się do Twojego rozwoju :) (bez urazy)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Copywriting - GG: 6473667

Chętnie nawiążę stałą współpracę pisząc wysokiej jakości artykuły na portale tematyczne.

Przy okazji zapraszam na mój autorski blog konsumencki - Smakata.pl

Raczej wysyp początkujących pozycjonerów :)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Jestem nowym pozycjonerem stąd te pytania. A warto na przykład dodawac stronę do dużej ilości katalogów a przez to kierując się wysokim pr katalogu minimum 4 ? Pozycjonuje stronę związaną z modelingiem, organizowaniem pracy hostessom, statystom itp.

Włos się jeży na głowie. Nazywasz siebie pozycjonerem, a nie znasz podstaw? To tak jakbym siebie nazywał hydraulikiem, bo grałem w Mario. Napisz, że zaczynasz coś tam działać w temacie pozycjonowania. Nikt Ci tu nei napisze co masz robić i w jaki sposób, bo najnormalniej w świecie jesteś konkurencją. Dodawaj do katalogów zadbanych, nie zaspamowanych z wysokim PR, neizłym site i dużą liczbą BL. Gadaniem w stylu - od pewnego czasu PR nic nie znaczy/daje się nie przejmuj. W temacie SEO siedze już 7 lat i 7 lat temu tak samo się mówiło. I założe się, że większość osób nie wie dlaczego tak mówi, a powarza to, bo "tak się mówi w świecie SEO".

No okej. Ale to jest Twoje oczucie czy to spamy, czy słabe itp. Google nadaje PR według pewnego algorytmu i wzorca. W jakiś sposób spełniłeś ramy wzorca, żeby otrzymać PR4 i PR5. I teraz pomyśl. W Twoim odczuciu strona to spam i lipa. Ale czy tak samo sądzi maszyna dla która nei ma takich odczuć, a liczą sie dla niej wzory i liczby? Wielu bierze Google za twora, który osiągnął samoświadomość, ma kaprysy, swoje złe dni itp itd. Ale pomijając czynnik ludzki i błedy tam nic się samo nie dzieje. Wyszukiwarka nie traktuje nas indywidualnie. Dla niej nasz strona jest ziarenkiem piasku na plaży. Jej zadaniem jest wejść an stronę, zaindeksować ocenić według z góry narzuconego schematu i iść dalej. PR jest jakimś tam wyznacznikiem jak ocenia stronę wyszukiwarka. Tyle, że PR nie czyni niczego nietykalnym. Jeśli ten sam (lub inny) algorytm, bądź czynnik ludzki uzna, że strona która faktycznie miała byź wartościowa jest faktycznie śmieciem, to trafi tam gdzie jej miejsce.

PR jest jednym z wielu współczynników. Masz jeszcze ilość BL, linków wychodzących, site itd. Jesteś początkującym i szukasz pomocy, to dobrze...Tyle, że jednak troszkę się rozpędziłeś. Poszperaj dokładnie forum, porób notatki, poczytaj blogi pozycjonerskie i powoli zdobędziesz wiedzę.

Nikt Ci nie poda na tacy gotowych rozwiązań, bo każdy (a już z pewnością większość) poświęciła czas, żeby się tego wszystkiego nauczyć, a Ty chcesz pobiec na skróty, a przez to ominiesz wiele cennych informacji.

Nie idź na łatwiznę, tylko jeśli nie chcesz ciągle określać siebie jako początkujący to zacznij o to walczyć :D

Powodzenia na drodze SEO.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Katalog jest takim samym miejscem jak każde gdzie sie umieszcza link , bierze sie więc pod uwagę takie same parametry - "wartościowość katalogu" , otoczenie linku, tematykę, zaindeksowanie podstrony, ilość linków wychodzących, ilość backlinków na daną podstronę z wpisem , umiejscowienie linku ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności