Skocz do zawartości

Do jakich katalogów warto dodać swoją stronę a do jakich nie ? Jak pisać artyskuły w katalogach itp ? proszę o opinie

darek2021

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To bardzo duży błąd! Poza tym najlepsze efekty przy pozycjonowaniu nowych stron przynosi dodawanie najpierw do najsłabszych, nowych katalogów, zostawiając sobie łakome kąski na sam koniec! Polecam przeczytać ten wpis kolegi Shpyo: https://blog.shpyo.ne...wych-domen.html

fahofiec ma racje, najlepiej jechać od pr0 do pr6, i przy tych często odwiedzanych tworzyć bardzo unikatową treść, dodawać po 2 z wysokim pr / tydzień, czyli myślę tu o 5 i 6

Przy czym PR absolutnie nie może być w tym przypadku kryterium oceny katalogu. Stosuję ostatnio znacznie sprytniejszy sposób, który polega na wpisaniu w Google frazy: katalog "www.ostro-katalogowana-strona-konkurencji.pl" i korzystanie z uzyskanej w ten sposób listy. Jak łatwo zauważyć, współczynnik korelacji pomiędzy realną siłą katalogu a PR jest niewysoki.

dla mnie właściwie kryteria są 2, pr i alexa rank. Bardziej pod uwagę biorę alexa rank.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Witajcie,

próbuje od pewnego czasu podnieść Alexa rank dla kilku moich stron pozycjonowanych "hasłami":

finał jest taki, że pomimo wykupienia abonamentu w Alexa (tego za 9,99 $), ranking nadal spada w dół.... czy możecie mi doradzić i powiedzieć co robie źle?

...nie chce, żeby pracodawca zrezygnował z moich usług :)

pozdro,

s.

no były takie wątki, więc już pozostało tylko swoje oznakować jako najwartościowsze na Twojej liście...

no to ja też podam swój... grafika słaba, ale ma kilka latek i nadal nie jest zbanowany:

https://www.dmoz.org/

opoznan.pl - Wzięliśmy Poznań w swoje ręce

qrcze ... ostra konkurencja już coraz bliżej....

jak będziecie się przesuwać na zachód, to bardzo poproszę o info... przeniosę się do Indii

dymna.jpg

Po prostu staram się w temacie: wpisy robi się tak, żeby było wyjątkowo i teraz tak jest... Myślę, że jak zgłosisz do mojego katalogu w takiej właśnie formie @up, to jest duża szansa na pozytywną moderację... jakby co, to pisz tam na PW, to przyspieszymy troszkę.

dymna.jpg

• 6 miesięcy temu...

Może mi ktoś podesłać linka lub wyjaśnić dlaczego od jakiegoś czasu Page-Rank nie ma już znaczenia na wynik pozycji w wyszukiwarce? Najwyraźniej czytam i uczę się z złego źródła, w którym napisane jest zupełnie coś innego o,O.

cropped-test1.jpg

A jeżeli mam przejętą domenę i jest już dodana do katalogu np. wp.pl, a link jest w postaci anchoru, który nie odpowiada prowadzonej działalności to warto bawić się w moderację(płatną), czy po prostu podlinkować wpis, który jest?

Kup mocne linki i zwiększ autorytet swojej strony.

Jeśli zdobędziesz inne ilnki i wyrównasz tym swoje faktyczne frazy, to nie warto. Jeśli nie zdobędziesz innych linków, to warto.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności