Skocz do zawartości

Mój mały zapleczowy zakątek:)

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie.

Otóż mam 3 zaplecza po 50 stron(Blogi wordpressowe,dopasowane tematycznie) do 3 osobnych stron głownych.

Jakie są waszym zdaniem najlepsze sposoby na wykorzystanie ich?

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Zaplecze, jak wino czym starsze tym lepsze, dodawaj regularnie linki w tekście, optymalnie 1-2 linki na 1500 znaków, na różne anchory, artykuły warto dodawać co najmniej 1x w miesiącu, co któryś art bez linka. Czym więcej różnych platform blogowych tym lepiej, blogi można delikatnie linkować między sobą. Podstawa sukcesu to dobrze podlinkować zaplecze, aby nabrało mocy, oprócz masowych linków z jakiś niemoderowanych katalogów, dobrze jest zdobyć kilka dobrych linków na każdy blog, po kilku miesiącach powinien pojawić się PR>0, u mnie 80% zapleczówk ma jakiś PR.

@Stanleyek nie buduje się zaplecza na jednym rodzaju skryptu...

Do zaplecza wykorzystuje się "wszystkie dostępne" CMS, katalogi, sklepy itp. :rolleyes:

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

No ja w tym widzę duży potencjał a co proponujecie koledzy poza wordpressem coś podobnego ;)??

Joomla jest podobno strasznie obciążajaca

Osobiście z joomlą miałem nie najlepsze doświadczenia (ale może to tylko pechowy przypadek) nie wiem jaka jest opinia innych osób? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności