Skocz do zawartości

Indeksacja subdomen

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyliście, że ostatnio coś słabiej się indeksują subdomeny ? Postawiłem kilka i mimo mocnego linkowania nie chcą się zaindeksować. Majestic SEO pokazuje już kilkaset domen linkujących a w indeksie nic. Pingowanie też nie pomaga. Mam tak od dłuższego czasu, subdomeny na różnych hostingach, mimo to czekam po miesiąc i więcej.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

hmm nikt nie ma takich problemów?

Ja już chyba odkryłem o co chodzi, zainstalowałem na tych stronach WP i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu właśnie zobaczyłem w opcjach, że defaultowo mają zaznaczoną opcję aby nie indeksowały się przez roboty wyszukiwarek, jestem w szoku :rolleyes:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Ja praktycznie nie korzystam z subdomen więc ciężko mi się wypowiedzieć w tej kwestii. Pytanie na ilu subdomenach robiłeś test, bo u mnie z domenami też bywa różnie - linkowane w ten sam sposób jedne mają w indeksie po kilka tys. zaindeksowanych podstron, a inne po kilka.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Też miałem ostatnio podobny przypadek.

Domyślnie było zaznaczone w wordpressie aby nie indeksował w meta robots widać było noindex,nofollow. :)

Po kilku dniach się zoorientowałem.

A subdomeny z wordpressem potrafią wchodzić do indeksu po kilkunastu minutach od instalacji i dodaniu kilku artów.

Jednak z reguły czekam kilka dni od instalacji aż wejdzie w indeks.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

• 2 tygodnie później...
  • 8 lat później...

Witam,

Panowie ostatnio utworzyłem sporo subdomen na domenach przechwyconych. Uzyłem indeksera do zaindeksowania, trochę te subdomeny podlinkowałem ... i nadal nie wskoczyły do indeksu. Czy zauważyliści ostatnio jakieś problemy z indeksacją nowych subdomen przez Googla????

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności