Skocz do zawartości

Czy są jakieś zasady? Bo już nie wiem...

vereb

Rekomendowane odpowiedzi

Cena nie jest decydującą sprawą - możesz mieć towar o 15% droższy niż u konkurencji ale to właśnie u Ciebie będą kupować ....

Hehe dokładnie, konkurowanie ceną to jeden z gorszych wariantów..ale tutaj pozwolę sobie zacytować "Synku, jestem w budynku na innym levelu" :rolleyes:

Cena nie jest decydującą sprawą - możesz mieć towar o 15% droższy niż u konkurencji ale to właśnie u Ciebie będą kupować ....

Hehe dokładnie, konkurowanie ceną to jeden z gorszych wariantów..ale tutaj pozwolę sobie zacytować "Synku, jestem w budynku na innym levelu" :)

Na strategie biznesowe nie mam wpływu, mogę maksymalnie optymalizować stronę pod kontem skuteczności.

Rozumiem, że cytat odnosi się do "ty podziwiasz fasade, a ja dobrze znam wnętrze" czy może bardziej chodzi ci o "synku jestem w budynku, jestem na dachu,

jestem na haju, brachu nie czuje strachu"

lub "lece na wietrze, pieprze w korku czy w metrze" ;)

Tworzenie stron internetowych- tania strona internetowa,

Grupa pasjonatów systemu Joomla! na Śląsku: Joomla! User Group Silesia,

Nieoceniona pomoc w dziedzinie Joomla: Forum Joomla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności