Skocz do zawartości

Wahania pozycji

donlupak

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie mówię ze to są spamerskie metody black seo za co google powinno banować, bo teraz po du**e dostaja ci którzy pozycjonują uczciwie swoje strony white seo co mnie martwi.

Co Ty człowieku wygadujesz? Masz świadomość tego, że napisałeś głupstwo?

Właśnie mówię ze to są spamerskie metody black seo za co google powinno banować, bo teraz po du**e dostaja ci którzy pozycjonują uczciwie swoje strony white seo co mnie martwi.

Co Ty człowieku wygadujesz? Masz świadomość tego, że napisałeś głupstwo?

Dla mnie to spam bo jak bym chciał znaleść np blog rachunkowy w google a zamiast tego wyskakuje mi masa katalogów zamiast bloga to już jest cos nie tak z google, tym bardziej że takie blogi są w sieci a w google są na tą frazę bardzo daleko.

Ja nie szukałem katalogów tylko bloga. Kto używa white seo? np ja używam i stosuje sie do regulaminu google ale mało to daje po ostatnich zmianach algorytmu googla wyszukiwarki, bo jeszcze przed zmianami moje strony były bardzo wysoko w google a teraz to dno, dowodem na to jest masa spamu która występuje w pierwszych wynikach wyszukiwania.

No to chyba problem lezy w wyszukiwarce a nie we wpisach do katalogow. W internecie zawsze bedzie pelno smieci. Dla jednych smieciem bedzie wpis do katalogu czy precel a dla innych beznadziejna strona osoby, ktora nie potrafi przekazac merytorycznej tresci.

I teraz zagadka dla Ciebie. Czyim zadaniem jest zadbanie o dobre wyniki wyszukiwania? Wielu niezaleznych osob tworzacych strony czo osob, ktore tworza wyszukiwarke?

Jeżeli chodzi o google to administratorzy tej firmy powinni uspokoić tą swoją wyszukiwareczkę to od twórców google zależy co się w google wyświetla a co nie.

Patrzcie na to pokaże wam screena mojego nowego serwisu screen będzie ze statystyk google analytics, strona jest nowa ma zaledwie 3 miesiące pozycjonowałem ją zgodnie z regulaminem i zasadami googla i patrzcie jakie wachania w statystykach co miesiąc zmiana, na stronie nic nie zmieniałem tylko dodawałem pełno wartościowe w treść artykuły i z miesiąca na miesiąc strona wpada w filtr i z niego wypada i sam nei wiem co jest przyczyną, zastanawiam się czyżby może za mocno zoptymalizowałem skrypt i szablon wordpress oczywiście skórka płatna ale kilka poprawek swoich dałem też.

tu jest screen zobaczcie:

filtr.jpg

Oceńcie sami bo moim zdaniem nie jest to normalne ze tak z miesiąca na miesiąc wahają się statystyki odwiedzin, tym bardziej ze jeszcze nie linkowałem zbyt porządnie do tej strony. Strona szła w górę licznik odwiedzin i momentalnie po miesiącu spadło potem się podniosło i znowu spadło nie rozumiem tego tym bardziej ze na stronie nie robiłem żadnych zmian w kodzie itp tylko publikowałem artykuły o długości od 2000 do 4000 znaków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności