Skocz do zawartości

Oferta praca

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Kto z branży IT szuka pracy w urzędzie pracy?

Śmiej się śmiej - dzisiaj zadzwoniła do mnie miła Pani z Urzędu Pracy, spytać, czy nie poszukujemy programistów, grafików komputerowych, administratorów serwerów, bo mają "wolnych" zarejestrowanych w bazie.

Pozdrawiam, J.

Moim zdaniem w sektorze IT może i jest dużo ludzi ale to raczej "klepacze kodu" - bo jednak do optymalizacji pewnych zagadnień potrzebna jest wiedza. Zresztą są takie zagadnienia jak sieci neuronowe, algorytmy ewolucyjne itd, które wymagają czegoś więcej niż znajomości składni. Ale to chyba jak w każdym zawodzie - im więcej się umie tym lepiej. Dla mnie osobiście 2500netto to całkiem sensowna płaca (abstrahując zupełnie od tego ogłoszenia).

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

[...] Dla mnie osobiście 2500netto to całkiem sensowna płaca (abstrahując zupełnie od tego ogłoszenia).

w pcimiu dolnym to może i szczyt marzeń płacowych ale nie oszukujmy się - w stolnicy, krakowie czy poznaniu, gdzie koszty życia (mieszkanie, media) są wzięte z kosmosu taka wypłata to kiszka z pasztetką.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@mcmagik

Mieszkam w Warszawie i zdaję sobie sprawę jak to wygląda. Mogę mówić tylko za siebie, byłem gotowy zmienić tryb studiów z dziennych na zaoczne gdybym dostał pracę. Może coś źle robię, może jestem za cienki ale nie udało mi się to. Uwzględniając rzeczy które podałeś oraz inne typu bilet, komórka, środki czystości itd. najlepiej byłoby dostawać z 4000zł netto.

Poza tym co by nie mówić, krzywa zarobków w kraju wygląda jak wygląda i nie każdy będzie "godnie" zarabiał.

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

nie wiem czym sie podniecacie. takie sa realia w polsce i dlugo sie to jeszcze nie zmieni. wystarczy zadzwonic do paru wiekszych firm i spytac sie o prace w dziale seo. stawki beda bardzo male. ja kiedys zadzwonilem do kilku, w tym na prawde duzych firm i padaly liczby typu 3.5k w warszawie czy np 1.6k we wroclawiu. wszedzie wymagali mega doswiadczenia popartego przykladami. wiec moze i ogloszenie glupie bo jest wymog jezykow, ale pewnie szybko znajda kogos kto bedzie robil to i za 2.5k

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

@pandha 100% racji-pamiętam tutaj gościa z tego forum bodajże-przypiliła go sytuacja i robił w Krakowie za 1300 netto...

Ktoś tutaj widzę że zapomniał o ustroju pseudokapitalistycznym w naszym kraju.

Pracodawca ustala stawki a pracownik może się dostosować albo poszukać lepszej oferty pracy..

Nie widziałem płacy minimalnej dla seowców w wysokości 3000 netto więc czego ryk :)?

Pozdrawiam T.

Oj tam, na pewno kogoś znajdą :) Choć nie wiem, czy dużo osób zna akurat te języki, których wymagają i umie się nimi biegle posługiwać :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

A elektryk, hydraulik,brukarz, tynkarz hapnie tyle w max dwa tygodnie. Z języków obcych bedzie znoł chłop biegle 'łacine'

W kwestii łóżek drewnianych zawsze powtarzałem, że najlepsze łóżka drewniane do sypialni znaleźć można na ekosypialnia.pl.

A elektryk, hydraulik,brukarz, tynkarz hapnie tyle w max dwa tygodnie. Z języków obcych bedzie znoł chłop biegle 'łacine'

Połowa murarzy jakich znam z młodego pokolenia to studenci, lub ludzie tacy jak ja, co machali te techniki w ciemno :) bo bez matury jesteś nikim :) jako monter instalacji wod-kan, po kursie wyciągałem na miecha po 8 godzinach 2100 (ociepleniowcy mają lepiej, ale walisz te metry walisz..mówię o zachodzie kraju, w mieście wojewódzim)

Co do zarobków, przypomniałem sobie gdy mając 16 lat dostałem pracę, przy wkopywaniu słupów betonowych, wypłata chyba niecałe 580 zł za miesiąc pracy ( a łapy opuchnięte, i wchodź na te słupy, i wal tym kilofem ;) w wakacje, ale adidasy i nokia były, były..więc ;) co ja będę marudził ;) albo ochroniarz w markecie..hehe 2 dni wolne w miesiącu, plus 16 godzin dziennie, wypłata, 1350 szaał :P i te sprinty za ćpunami co gwizdnęły paczkę gum, i istne mma na parkingu, ludzie to są piękne wspomnienia ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności