Skocz do zawartości

Linki do jednej domeny

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

prowadzę bloga i zdaża się, że w jednym poście znajdują się linki do kilku(nastu) różnych artykułów w jednej domenie. Zastanawiam się, czy warto ustawić nofollow do wszystkich/zostawić jeden dofollow/pozwolić na indexowanie wczystkich? Drugie pytanie: jak G widzi liknkowanie do stron w innym języku?

PS mój pierwszy temat i nie byłem pewien, gdzie go umieścić - mam nadzieję, że dobrze trafiłem :)

to oznacza ze twój blog trafił na jakąś spamerską listę, takich postów będzie coraz więcej, nic nie wnoszą one do wartości twojego bloga, więc ustaw nofollow na wszystkie linki, inaczej będziesz miał śmietnik na blogu.

Jeśli ktoś chce komentować twój blog, to jest mu obojętne czy linki są nofollow czy dofollow, po prostu komentuje.

Jeśli masz możliwość to zrób jakieś autorskie zabezpieczenie, aby uniknąć spamowania.

Oj, chyba nie wyjaśniłem się jasno ;]

Chodzi mi o sytuację, gdy to ja sam w moim artykule powołuję się na kilka zagranicznych artykułów. Jak Google to odbiera?

Po piwerwsze dobre linkowanie wewnętrzne wpływa na pozycje, więc jeśli

linkujesz do podstron z głową to nie ma znaczenie do ilu. To samo tyczy

się źródeł EN.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności