Skocz do zawartości

koszulki z nadrukiem dla userow mojej strony

salesperson

Rekomendowane odpowiedzi

hej,

kiedys bylem na jakiejs stronie www ktora miala mozliwosc kupienia koszulek z nadrukiem dla swoim fanow, przechodzilo do jakiegos sklepu ktory oferuje nadruki z koszulek, tam uzytkownik dopasowywal sobie kolor i wzor koszulki, placil za koszulke on line i oni juz wysylali koszulke.

Czy znacie adresy takich sklepow co oferuja te mozliwosci?

dzieki!

www.webvalue.pl - wycena portali internetowych

Promujcie swoich, a swoi będą was promować. Bodajże w zeszłym roku nie pamiętam dokładnie mój znajomy korzystał z usług jimmi PiO i był zadowolony.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Rozwiń  

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

no widzę że już mnie polecon -dzięki Mariusz.

Co do koszulek, robimy wszelakie rodzaje w kilku technikach, kwestia dogadania warunków. Polecę również koszulki w puszce dla fanów, użytkowników jesteśmy w stanie na zlecenie dowolną etykietę puszki.

pozdrawiam i zapraszam do kontaktu

Prezent na wieczór panieński

koszulka z imieniem fajny prezent na dzień chłopaka

ołówki, ołowki reklamowe, ołówki grawerowane

• 1 rok później...

A właśnie, co do tych koszulek z Cupsell.pl (bo przymierzam się do założenia u nich sklepu "swojego") - ile faktycznie da się na tym wyciągnąć jeśli założyć, że mam trochę artystycznych talentów i pomysłów na fajne nadruki.

Jest teraz fala na taka odzież z nadrukami (szansa na ładny kesz)?

Chętnie się pobawię, więc będę wdzięczny za info ile na tym cupsellu zarabiacie:D

:)

macie tez na embros.pl czy megakoszulki.pl programy partnerskie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W dniu 9.01.2014 o 10:21, MaxPan napisał(a):

technologia sublimatyczna obecnie jest na tyle tania, że promować (PP) czyjeś koszulki zamiast robić swoje jest zupełnie bez sensu,.

a czy ja mowie ze tylko tam za PP robię ;):P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja tylko mówię ze stawić sklepy pod czyjeś koszulki jest bez sensu :D Ale ogólnie bom na takie koszulki już za nami, obecnie bardzo modne koszulki malowane od ręcznie cena takiej koszulki nie za bardzo rożni się, a masz jedyny niepowtarzalny wzór.

Jak ktoś ma agencje reklamowa to zawsze parę groszy kapnie i to w 90% to firmowe koszulki, bluzy, kamizelki odblaskowe dla budowlańców ( jest wymóg ze ma być napisana z tylu nazwa firmy).

Ale na główny profil działalności nie nada je się. Z racji stosunkowo nieduzych kosztów inwestycji każda agencja reklamowa to ma w swojej pracowni, więc i na podwykonawstwo miejsca niema.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności