Skocz do zawartości

Zaplecze na jednej domenie i kilku subdomenach

angelo18

Rekomendowane odpowiedzi

A testowaliście takie rozwiązanie, że zaplecze jest stawiane tylko na subdomenach, i linkowane są tylko subdomeny, a główna zostaje bez niczego ?
Tylko do czego ma być takie zaplecze :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion stary jesteś user a nie wiesz jak wykorzystać 5 domen, wstyd ... :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Czy ktoś ma doświadczenie, jaka ilość zbanowanych subdomen powoduje ban na domenie głównej, powiedzmy mamy domenę + 50 subdomen (z zapleczem średniej jakości :) ), wylatuje 1 subdomena wiadoma nic się nie dzieje, ale gdy wylatuje 10, wylatuje 20, wylatuje 30

Tu raczej nie ma takich zalezności.

Mialem 2 strony na subdomenach, katalog i jakaś tam strona o czymś. Katalog był do ( )( ), jakaś tam strona grzeszyła tylko 2, czy 3 linkami powiązanymi tematycznie. Na głownej był tylko napis: w przygotowaniu. Pewnego dnia ban na głównej - oczywiście subdomeny poszły w kosmos.

Miałem tez tak, że 10 subdomen z katalogami, preclami. Lepsze i gorsze, a na głownej nic, nawet info o budowie czy coś. Przyszedł czas, że wszystkie subdomeny poleciały w kosmos. Z ciekawości ustawiłem cos na głównej i po miesiącu cierpliwego wbijania ją w indeks (bez rezultatów ) dałem sobie spokój.

Moim zdaniem lepiej na głównej domenie postawic cos porządnego. Na subdomenach można sobie cos stawiać lub nie. Jak sie postawi to linkami z subdomen omijac domenę główną (no chyba że subdomeny są rozwinięciem strony głownej, ale nie o tym mowa...) i tyle. Nawet jak się rykoszetem za subdomeny dostanie bana na domene głowną, to po wywaleniu subdomen skrucha, prośba o ponowne rozpatrzenie i ban powinien byc zdjęty z domeny głównej.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@Mion stary jesteś user a nie wiesz jak wykorzystać 5 domen, wstyd ...
Gdzie wyczytałeś, że nie wiem jak wykorzystać 5 domen - telepatycznie skanując moją głowę wykryłeś lukę w tek kwestii :) ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tylko do czego ma być takie zaplecze :)

Tak, jakoś mi się w zaspanym umyśle umyślało. Bez urazy :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności