Skocz do zawartości

przestarzałe automatic_feed_links

art3x

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zainstalowalem pewien szablon... wszystko było ładnie i pięknie dopóki nie dodałem pierwszego wpisu. Po próbie dodania wpisu wyświetliła się pusta strona. Kiedy zrobiłem wstecz, wpisu nie było widać - po odświeżeniu strony jest. Od tej pory za każdym razem jeżeli robie edit jakiegoś wpisu wyświetla mi się biała strona. Włączyłem tryb debugowania i wywala mi taki komunikat:

Notice: Undefined variable: category_ids in /home/.../.../wp-content/themes/Wine/functions.php on line 1771

Notice: Korzystanie z automatic_feed_links uznawane jest za przestarzałe od wersji 3.0! Zamiast tego użyj add_theme_support( 'automatic-feed-links' ). in /.../wp-includes/functions.php on line 3467

Notice: Undefined index: page in /.../wp-content/themes/Wine/functions.php on line 2189

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/green-pub/ftp/hej/wp-content/themes/Wine/functions.php:1771) in /.../wp-includes/pluggable.php on line 866

Czy ktoś ma pomysł co z tym zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności