Skocz do zawartości

3 Nowe Katalogi

Yormi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Chciałbym Wam zaprezentować dziś 3 nowe katalogi:

1) https://kalkulator24.net/

2) https://redmine.com.pl/

3) https://freepbx.com.pl/

Info:

• Max. opis to 400 znaków ze spacją.
  • Katalogi darmowe.
  • Opis nie może być zlepkiem słów kluczowych.
  • Opis krótko zwięźle i na temat.
  • Możliwość zasugerowania nowej kategorii.
  • Katalogi są postawione na domenach głównych przez co nigdy nie wygasną.
  • Katalogi sprawdzane codziennie, szybka akceptacja.

Pozdrawiam i liczę na dużo wpisów. :)

Jest jakieś pole na słowa kluczowe ? Bo takowego nie zauważyłem. Wg. mnie ograniczenie 400 znaków trochę bez sensu, niektórzy preferują dłuższe opisy. Proponuję ograniczenie np. do 700zn. Można dodawać wpisy chyba nawet od 100 znaków, to też za mało.

W redmine nie da rady odczytać kategorii, gdyż są nie widoczne - białe pola, nawet jak się kliknie na oślep to i tak nie pokazuje żadnych podkategorii.

Aby zobaczyć obrazek trzeba najpierw go odświeżyć.

Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści.

Witaj! Udało mi się tylko dodać do pierwszego katalogu, w pozostałych dwóch pozycjach, po wejściu w dodaj stronę zatrzymuje się na wybieraniu kategorii, a dokładniej to nie mogę jej wybrać, tak, jakby nie było w ogóle żadnych kategorii..

Pozdrawiam.

Nowoczesne Ogłoszenia Jasło

Odśwież katalog i poczekaj na załadowanie wszystkich kategorii. Może czasami wyskoczyć taki błąd.

Maniekoo

Niestety są to katalogi w których nie ma szablonu na słowa kluczowe. Ponieważ słowo kluczowe = tytuł strony.

Pozdrawiam

Rozważyłem propozycję Maniekoo`a i za kilka dni max. długość opisu będzie wynosić 1000 znaków. Problem zanikania kategorii i podkategorii został rozwiązany, można śmiało dodawać już do wszystkich 3 katalogów.

Pozdrawiam i liczę na dużo wpisów :)

Dobra, dodałem wpis do trzeciego katalogu, natomiast drugi nie działa. Readmine. Z pierwszego dostałem maila z potwierdzeniem, iż wpis został dodany i opublikowany. Spoko! Tylko szkoda, że wiadomość mailowa nadana na moją skrzynkę w języku angielskim..

Pozdrawiam,

P.

Nowoczesne Ogłoszenia Jasło

Nie można dodać wpisu:

(2) require_once(/var/www/virtual/kalkulator24.net/htdocs/components/template_lite/plugins/function.html_options.php): failed to open stream: Permission denied c_1_webmaster_submitWebsite_tpl.php line 1 8-3-12 10:16

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

Witam.......2.katalog nie działa, czy warto dodawać do takich katalogów hmm :wow:

Pozdrawiam serdecznie

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

• 1 miesiąc temu...

Minuaturki poprawione. Katalog dobrz podlinkowany, domeny będą na pewno opłacane przez kilka lata.

Zmiany:

Min. opis to 400 znaków ze spacją.

Max. opis to 2000 znaków ze spacją.

Proszę sprawdzić czy wszystko działa tak jak należy. Zachęcamy do dodawnia unikalnych wpisów.

Luksusowe apartamenty pod Krakowem - Ulica Srebrna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności