Skocz do zawartości

[Sprzedam] 26 SeoKatalogów

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

SPRZEDAM!

26 SEOKatalogów

1. Co dokładnie sprzedaję?

Osoba, która dokona zakupu otrzymuje:

• 26 domen (wszystkie zarejestrowane w Masternet) .pl oraz jedną .com.pl
  • Całe konto na stronie seokatalogi.pl - następuje pełna cesja licencji
  • Serwery, na których stoją katalogi (trzeba przenieś jedynie 1 katalog)
  • Skórki do katalogów

Serwery ważne do dnia: 25 Lipca 2012

Domeny ważne do dnia: 25 Lipca 2012

Kupowane domeny były nowe, raptem kilka zdążyło złapać jakiś PR - linkowanie przedstawia się natomiast tak: https://golisz.com/linki.jpg

2. Jak będzie wyglądała procedura sprzedaży?

Najłatwiej będzie przeprowadzić transakcje za pośrednictwem Allegro. Nabywca otrzyma dane dostępowe do serwerów oraz kody AUTHINFO dla domen. Ponadto nastąpi przeniesienie na niego konta Seokatalogi.pl jak również przekaże dane do panelu poszczególnych katalogów. Myślę, że całość nie powinna zająć dłużej niż kilka dni (ze względu na konieczność uzyskania kodów domen).

3. Dlaczego sprzedaję katalogi?

Obecnie piszę pracę inżynierską biorąc udział w dość ciekawym projekcie. Ilość czasu jaką muszę poświęcić na ogólną "naukę" jest zbyt duży. Ponadto nie odnajduję się w pełni w branży SEO i czuję, że to nie moja bajka.

4. Co się stanie z katalogami jeśli nie znajdziesz kupca?!

Od samego początku katalogi zostały tak zaprojektowane (odpowiednie domeny, serwery, cena multikodu), aby w pierwszych latach były "na zero". Należy zatem rozumieć, że będą nieustannie działały - moderacja nie jest szczególnie uciążliwa i nie zabieram dużych ilości czasu. Z bardziej przyziemnych argumentów - nie po to zainwestowałem w swoje katalogi, żeby je porzucić i być stratnym!

5. Cena i kontakt

Cena jakie mnie interesuje to głównie zwrot kosztów za: licencje, skórki, rejestrację domen. Uważam zatem ofertę za dość atrakcyjną.

Chciałbym jeszcze raz zaznaczyć, że nie zamierzam porzucać katalogów - byłoby to dla mnie po prostu nieopłacalne!

Kontakt:

Preferuję kontakt mailowy (mam wrażenie, że część PW gdzieś mi przepada)

Mail: 8311120df9741bfcd3f015dc5294876b.png

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności