Skocz do zawartości

Blog Manager –zarządzanie dla WordPress+sprzedaż linków

semsoft.pl

Rekomendowane odpowiedzi

semsoft.pl -> proponuję nie rozsyłać skryptu "demo" w takiej formie. Chyba że jest to jakaś okrojona wersja. Czemu - mion Ci napisał.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cena nie jest wygórowana. Z zakupem poczekam na opinie pierwszych klientów.

Odniesiecie sukces jak zapewnicie support na poziomie Generała.

A czy byłoby wielkim problemem dodanie obsługi joomli? O ile to oczywiście mozliwe

i jeszcze do ...., ... :) - to jak z reklamą kiedyś Fiata Pandy, że można nim nawet lodówkę przewieźć....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A czy byłoby wielkim problemem dodanie obsługi joomli? O ile to oczywiście mozliwe

Powiem tak:

System uwaga "teoretycznie" jest w stanie obsłużyć wszystko co gada poprzez XML-RPC, czyli:

WordPress

Drupal

Joomla

Blogger.com

InsaneJournal.com

LiveJournal.com

W obecnej chwili walczymy z Drupalem, i narazie drupal wygrywa...

Niestety brak jest jednego standardu komunikacji poprzez XML-RPC, tylko połączenie kilku formatów danych ( WP gada w "dwóch językach naraz :) ) daje pełne możliwości czyli:

- dodawanie postów

- dodawanie stron

- edycja postów

- edycja stron

- upload mediów ( grafika )

- update mediów

- deaktywowanie postów / stron

Nie wykluczone, że zanim rozpoczniemy oficjalną sprzedaż to Drupal zostanie pokonany. Zaraz potem kolejność chyba będzie:

- joomla

- blogger.com ?

Wszystko zależy od Was czyli Klientów - jak w każdym biznesie

( w xrumer to np 10% rocznie ).

pierwszy raz słyszę, xrumer ma 10 USD miesięczna opłatę( 100 USD za rok) wiec o jakich 10% tu jest mowa bo nie jarze

heh, pomyliłem się... ale w pewnym sensie na moją korzyść, bo 100 rocznie z 600 to więcej niż 10%. :) Nie wiem dokładnie, bo nie mamy czegoś takiego...

ot tak, dla bezpieczeństwa internetu...jeszcze byśmy wszystko zaspamowali. puki co bazujemy na własnej kreatywności i aktywnie wspieramy Polską przedsiębiorczość z dziedziny seo

Poszedłem za radą kolegów, i zmieniamy zasady udostępniania demo:

1. Demo On-line, na naszym serwerze, z naszymi testowymi blogami:

Prześlijcie PW, albo maila na michal @@ semsoft.pl, otrzymacie w odpowiedzi login i hasło kolejnego usera Admin.

tak jak pisałem, nie ma możliwości pracy grupowej na jednym koncie, gdyż na jedno konto przypada jedna sesja, pozostałe są zamykane.

Jest możliwość ( tak dla Klientów kupujących posty w systemie - skorzystanie z opcji "create account", ale to konto jest ograniczone funkcjonalnie ). Zachęcam jednak sprawdzania funkcjonalności także konta klienckiego.

Uwaga!

W systemie działa płatność PayPal...każdy admin może wpisać dowolny paypal ID, więc proponuję nie wpłacać żadnych kwot poprzez demo, bo nie zwracamy....

2. Pliki do instalacji na własnym serwerze

Jak wyżej, PW lub mail, wraz z adresem IP maszyny na której planujecie postawić sobie skrypt. W tym wypadku pozwolimy sobie przesyłać na nasz serwer info o uruchomieniu programu i adresie IP wraz z sumą kontrolną ( to i tylko to ). Zablokowanie komunikacji z naszym serwerem wyłączy program.

Demo On-line już działa, demo do pobrania chyba zdążymy udostępnić jeszcze dziś. Wymyślimy tylko jakiś algorytm kryptograficzny do sumy kontrolnej....

semsoft takie pytanie trochę poboczne. Nie mieliście problemów ze znacznikiem more w wordpressie i pobieraniem niepełnych wpisów? Sam swego czasu napisałem sobie program do zarządzania wp w javie i właśnie biblioteka miała z tym problem, że znacznik more oznaczał dla niej koniec wpisu. Inna w PHP też się tak zachowywała.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

semsoft takie pytanie trochę poboczne. Nie mieliście problemów ze znacznikiem more w wordpressie i pobieraniem niepełnych wpisów? Sam swego czasu napisałem sobie program do zarządzania wp w javie i właśnie biblioteka miała z tym problem, że znacznik more oznaczał dla niej koniec wpisu. Inna w PHP też się tak zachowywała.

problemów było wiele...tak jak pisałem wcześniej. Powymyślali sobie od groma standardów, każdy swoje: "metaWeBlog","WPxmlrpc","BloggerAPI"... a najlepsze jest to, ze WordPressa jej standardem nie obsłużysz....

Z Twoim problemem się nie spotkaliśmy, inna sprawa, ze WP się ciągle rozwija, podejrzewam, ze np 2 lata temu to byli w lesie z xmlrpc.

Pisałem na PM z 30 minut temu ... i co tam z tym kontem testowym ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dziękują za konto testowe...

Wiec "'Przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem'" niestety w moim wypadku to ostatnie słowo brzmi "rozczarowałem się".

Interfejs jak za króla ćwieczka, funkcjonalność też pozostawia wiele do życzenia ...

Nie piszę dokładnie co i jak, bo nie mam tyle wolnego czasu ani sił w palcach tyle by trzeba pisać - niestety.

Cena / jakość pozastawia oj wileeeeee [ jak dla mnie za dużo ] do życzenia.

C'est la vie

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

a ja dziękuję za zainteresowanie i poświęcony czas. Mam nadzieje, że gdy wprowadzimy kolejną wersję lub większe poprawki, to będziesz zainteresowany !

Proszę także abyś w wolnej chwili opisał co Twoim zdaniem jest nie tak - będzie to z korzyścią bardziej dla użytkowników niż dla nas - choć takowej korzyści również nie wykluczam ;)

Interfejs to jedno, mnie osobiście irytuje jeśli wszystko zrobione jest na modal-window i często nie da się tego obsługiwać... ale to inna historia.

@Proszę także abyś w wolnej chwili opisał co Twoim zdaniem jest nie tak -

W tym wypadku ja jako twórca oprogramowania, a nie użytkownik nie jestem najlepszą osobą do tego zadania. Niestety projektowanie interfejsu i funkcjonalności programu jest bardzo czasochłonne i IMHO powinno być wykonywane przez userów, a nie programistów..

----

Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności