Skocz do zawartości

Blog Manager –zarządzanie dla WordPress+sprzedaż linków

semsoft.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Projekt ciekawy i drupala warto dodać. Może by iść za ciosem i zrobić również aktualizację wp, drupali itd z jednego panelu centralnego?

Jak będzie jeszcze drupal i będzie to działało to biorę - cena docelowa ok, teraz powinna być dla PIO około 300 zł bo funkcji jeszcze mało i pewnie wiele rzeczy jeszcze będzie zmieniane i testowane w tym okresie (a na updatach i tak się zarabia tak samo).

Skuteczne pozycjonowanie w Google. Promocyjna oferta na pozycjonowanie stron.

Brak synonimizacji tekstów w artykułach? I chyba coś nie dodaje artykułu do wszystkich blogów...

Synonimizator tekstów znajduje sie w menu -> posty -> Generator postów

Wchodząc do menu->posty widzisz już efekt końcowy pracy generatora - wygenerowane posty, lub te "napisane z palca".

W zakładce menu->posty->generator postów, definiujesz sobie "szablon", z którego wygenerowane zostaną "posty" w zadanej ilości. Tytuł obsługuje wersje # oraz synonimy {},

natomiast treść posta tylko synonimy {}.

Automatyczne dodawanie postów do blogów odbywa się na zasadzie dopasowania do kategorii. Podczas importu z WP / tworzenia nowego bloga, system pobiera ( lub jeśli tworzysz nowy blog - zaznaczasz ) kategorie postów na danym blogu.

Dzięki temu, gdy np w szablonie generowania postów zaznaczysz sobie, że wygenerowane posty dotyczą kategorii np "sport", "rozrywka", a status wygenerowanych będzie "publikuj teraz", to system doda do wszystkich blogów posiadających kategorię "sport" lub "rozrywka".

Wszystko w systemie oparte jest właśnie o kategorie.

Inna sprawa, to dodawanie ręczne do poszczególnych blogów.

ogólnie to jest tak jak Mion pisał....

jak sami informatycy siądą do klepania i "bebechów" i interfejsu.... to czasem tylko oni wiedzą jak program obsługiwać... :)

Tak więc, piszcie co przenieść gdzie, gdzie by sie przydała pomoc kontekstowa... z przyjemnością to przerobimy.

Swoją drogą doskonale wiemy, że praktycznie nikt nie czyta instrukcji obsługi.... :D

Otrzymuję wiele sugestii, aby rozwijać system pod kątem współpracy z plikami CSV, zarówno przy eksporcie, imporcie a także raportowaniu.

Szacunkowo przed 19 marca będzie kolejny hmm "release candidate", czy coś co pretenduje do wersji może już stabilnej, chciałbym aby do tego czasu coś z CSV sie znalazło, a spodobała się nam bardzo ( ze względu na prostotę wdrożenia :lol: ) koncepcja ładowania hurtowego postów z pliku CSV.

Wyglądało by to np tak:

"tytuł","treść","data","ID bloga" /n

Przyda sie ? bo chyba fajne i relatywnie szybkie do zrobienia:D

P.s.

Do jakich formatów wyjściowych z mieszarek i innych narzędzi można by zrobić import ?

Dostałem w ostatnich dniach kilka propozycji kupna naszego softu, podejrzewam, że to właśnie Użytkownicy Forum. Chwilowo z transakcjami się wstrzymałem bo zgodnie z zapowiedzią, że dla Was będzie taniej - chciałem się wywiązać z danego słowa i coś zaproponować.

W tym momencie widzicie już mniej więcej co nasz soft oferuje, wiecie także co można by dołożyć i przede wszystkim czy Wam sie przyda – czy nie.

estem w stanie zaoferować Wam nasz soft w cenie nie 450 brutto, ale hmm... 250 zł wraz z tak – jak tego chcieliście – aktualizacjami przez cały okres życia programu.

Nie dożywotnio, bo to słowo się źle kojarzy – cały czas jak program będzie rozwijany - macie całkowicie darmowe aktualizacje.

A teraz druga strona medalu, bo miał to być trochę barter...

Chciałbym, aby każdy z Was, kto przystąpi do tego 'deala', miał zawsze najnowszą wersję softu, czyli – jeśli raz na miesiąc będziemy wypuszczać aktualizację, to było by super gdyby każdy tą aktualizację w rozsądnym czasie pobrał, zainstalował oraz nie powstrzymywał się od podsuwania coraz to nowych pomysłów i sugestii.

Jaki w tym mamy zysk ? Przede wszystkim taki, że gdy będą jakieś dziwne błędy po zainstalowaniu softu – dowiemy się o tym od któregoś z Was, a nie od np Chińczyków piszących po rosyjsku lub Turków po angielsku :D

Oferta współpracy (?) ważna do końca marca.

Krótko i na temat: W taki deal wchodzę.

Trzeba popierać polskie pomysły.

Pozdrawiam,

B.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

@ semsoft.pl - tak z ciekawości zapytam, ponieważ skrypt prezentuje się bardzo ciekawie.

Pisaliście, że obsługuje blogspot.com, wordpress.com. A czy będziecie funkcja obsługi polskich bezpłatnych platform np. bblog.pl,

blog.pl, mblog.pl, blog.interia.pl, e-blogi.pl, bloog.pl, blox.pl itd. (czym więcej tym lepiej) :D

:(

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

No mnie też to właśnie bardzo ciekawi :D

Gdyby program rzeczywiście obsługiwał tych jeszcze kilkanaście czy więcej innych krajowych platform blogowych, to ja myślę, że jest sens nawet wprowadzić jakiś miesięczny abonament, który będzie pokrywał koszty dostosowywania się do nowych platform blogowych i podążania za zmianami w już obsługiwanych.

wymienione przeze mnie platformy obsługują XML-RPC dlatego można iść "za ciosem" i dokładać kolejne.

Co do polskich platform, tej funkcjonalności nie posiadają....

Najgorsze jest zawsze zarejestrowanie - stworzenie bloga na danej platformie, gdy konto już jest ( bo je utworzycie ) i wprowadzone jest do systemu, można jakoś obsługiwać to "pająkami" tak jak działają wszelkiego rodzaju katalogery.

W przypadku katalogów sprawa jest łatwa ( łatwiejsza ) bo napisany raz pająk na wersję x.x danego katalogu - będzie działał po wsze czasy. W przypadku platform takich jak bblog.pl trzeba by pilnować ich, bo zawsze gdy coś dodadzą do systemu - nawet zmienią szatę graficzną - trzeba będzie poprawiać pająka

jest to oczywiście wykonalne.

powyższe ( o bblog.pl ) napisałem bez dokładnego potwierdzenia moich przypuszczeń - może się okazać - że jest jakieś API.

BYło by super

ja dziś już zmykam, wracam na Forum jutro po 15 ( jestem w trasie i pisze do Was z jakiegoś KFC... )

semsoft.pl -> z katalogami też nie jest tak bajkowo, więc nie przesadzaj, szczególnie nietrafnie z tą zmianą szaty graficznej :wow:

Przecież jak masz api, to nie problem jest zrobić wszystko co to api udostępnia. Problem to jest właśnie tak sie wpasować w dany skrypt, żeby bez api obsłużyć jak najwięcej jego instancji ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

No fakt, jest synonimizowanie tekstów, ale przydałby się bardziej prosty i intuicyjny panel. Zauważyłem jednego buga: nieraz dodaje wszystkie wersje artykułu do 1 bloga, zamiast naturalnie do różnych.

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności