Skocz do zawartości

problem z kodem authinfo do domeny

lamcpp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

sprawa wygląda tak, parę razy zmieniałem serwerdy dns dla mojej domeny .pl do tego stopnia, że teraz nie wiem gdzie była zarejestrowana. Jak to sprawdzić? BOwiem nie wiem kogo mam pytać o kod authinfo

no wydaje mi się ze była rejestrowana w webh.pl ale jak wchodzę na https://domeny.webh.pl/panel.html to wyskakuje błąd;/

ps. załozmy ze zarejstrowałem ją w webh.pl to czy po zmianie dnsów o kod authinfo powinienem dalej pytac tam gdzie ją zarejestrowałem, czy moze tak jak ustawiłem dnsy na które wskazywała domena?

Rejestrowałeś pewnie domenę u czachy. Zalecam przeniesienie domeny do kogoś innego ;-). Kod authinfo otrzymasz po wysłaniu wiadomości do HRD

Pozdrawiam

webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvmwydajny vps windows

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności