Skocz do zawartości

Który VPS pod publikera

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

Max lepiej wydać 240zł na "rok" nie bawić się, ze wszystkim godzinami :D Powiem tak, jeżeli chcesz mieć tylko dodawarkę, to nie bierz DA, jeżeli masz zamiar trzymać tam coś jeszcze to inna bajka :(

Chcieli byśmy tam jeszcze pocztę mieć,strone firmowa.. itd

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

A ja bym na Twoim miejscu nie bawił się w żadne VPSy. Ile za to zapłacisz? Pewnie koło 50-60 zł miesięcznie wraz z panelem. Pamiętaj jeszcze, że to Ty jesteś administratorem serwera. Ty odpowiadasz za jego bezpieczeństwo i wszelkie aktualizacje. Wiec jeśli się na tym nie znasz, to co jakiś czas trzeba wynająć administratora. Czyli koszty. Coś się zepsuje, jakiś tuning usługi/systemu znowu admin i znowu koszty. Czysta instalacja DA zjada 350-400 MB ram. Więc jak zakupisz coś z 512 mega, to szału nie bedzie. Ruszy MySQL i wszystko będzie chodzić na granicy. Coś większego, to wyższe koszty. Poszukaj po prostu dobrego konta hostingowego z naciskiem na dobrego i będziesz zadowolony. Jak dobrze trafisz, to otrzymasz więcej niż byś miał na VPS.

A ja bym na Twoim miejscu nie bawił się w żadne VPSy. Ile za to zapłacisz? Pewnie koło 50-60 zł miesięcznie wraz z panelem. Pamiętaj jeszcze, że to Ty jesteś administratorem serwera. Ty odpowiadasz za jego bezpieczeństwo i wszelkie aktualizacje. Wiec jeśli się na tym nie znasz, to co jakiś czas trzeba wynająć administratora. Czyli koszty. Coś się zepsuje, jakiś tuning usługi/systemu znowu admin i znowu koszty. Czysta instalacja DA zjada 350-400 MB ram. Więc jak zakupisz coś z 512 mega, to szału nie bedzie. Ruszy MySQL i wszystko będzie chodzić na granicy. Coś większego, to wyższe koszty. Poszukaj po prostu dobrego konta hostingowego z naciskiem na dobrego i będziesz zadowolony. Jak dobrze trafisz, to otrzymasz więcej niż byś miał na VPS.

Założe się ,że nie jestem pierwszy i ostatni który podjął się takiego kroku. Hostingi aktualnie maja ograniczenia do zadań crone, ja potrzebuje przyzwoitej pracy publikera.

Jak widzisz panowie z jakimś już doświadczeniem polecają VPs'a, a ja uważam ,że to dobry krok nie mam zamiaru z niego strzelać czy co robić, póki co ma działać na nim dodawarka, jeżeli będę coś zmieniał to zanim kliknę pomyślę i spytam.

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

dokladnie o to jemu chodzilo :rolleyes:

moze "kolega " nam da pzrykldady dobrego z naciskiem na dobry szared co daje lepsze parametry, limity jaka pzrycietny ( powiedzmy srednio-staytysczny paket medium) VPS, chcetnie zobacze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności