Skocz do zawartości

Oczekiwanie na umieszczenie w Dmoz

vastar0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak długo oczekuje się średnio na akceptację wpisu w DMOZ?

Pozdrawiam

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Dmoz już w zasadzie nie zyje, kilka lat temu czekało się miesiąc, dwa - aż sobie moderator kategorii przypomniał, że jest moderatorem i raczył zajrzeć. Teraz to już trudno powiedzieć ale nie liczyłbym na szybki wpis.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Na początek dzięki za przypomnienie mi, że dodawałem tam strony.

Dokładnie 3 stycznia tego roku dodałem 5 stron. Teraz widzę, że jedna jest dodana. Wszystkie strony z kategorii gier komputerowych. Wnioskuję, że trzeba mieć pewnie trochę szczęścia, żeby wpis przyjęli. Wszystkie opisy unikalne były.

Mam wrażenie, że teraz siedzi tam wśród redaktorków niezła klika. Swego czasu kilkakrotnie chciałem zostać redaktorem. Za każdym razem była ta sama odpowiedź, chyba z automatu:

"Dziękujemy Ci za Twoją chęć zostania redaktorem Otwartego Katalogu (ODP)!

Mimo że chcielibyśmy, abyś dołączył do nas jako redaktor-ochotnik, wybrałeś kategorię, która ma już wystarczającą liczbę redaktorów, lub też jest większa niż te, do których zwykle przyjmujemy nowych redaktorów. Zachęcamy Cię, abyś przesłał wniosek jeszcze raz, wybierając tym razem kategorię, która ma mniej redaktorów lub jest mniejsza -- w ten sposób zwiększysz swoje szanse zostania redaktorem.…"

Żadna z z kategorii, do której aplikowałem nie miała redaktora, a wielkości kategorii też były różne, w tym najmniejsze...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

ja zgłaszałem rożne strony w róznych wersjach w róznych opcjach - od dwóch lat zero dodanych stron. Z tym, że wiem że w danych kategoriach moderoatorzy są moją konkurencjąi nie dodadzą stron klienckich .. taka mała @#$%^&*

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 4 tygodnie później...

Miesiąc temu dodawałem stronę, akceptacja po dwóch tygodniach. Wszystko zależy od kategorii i moderatorów, nowych już nie przyjmują, a niektórzy z już istniejących przeszli chyba na emeryturę (niektórych da się znaleźć prywatnie, bo prowadzą np swoje strony).

Warto, czy nie warto? Po dodaniu strony do dmoza dla kilku fraz zaczął się pojawiać description z dmoza (co nie jest nowością), więc dla googla jakieś tam znaczenie jednak ma.

Swego czasu przechwyciłem też kilka domen do których prowadziło tylko kilka linków i miały wpis w dmozie, do tej pory trzymają PR3+.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności