Skocz do zawartości

Co przeciwko robotom na forum?

juzio

Rekomendowane odpowiedzi

@MaxPan

Ty możesz wiedzieć :wow: Jest w świecie BH jakaś taka baza, gdzie ludzie zbierają/dzielą się pytaniami i odpowiedziami na pytania (w sensie tokeny), tak żeby nie robić tego po kilka razy na własną rękę? Mam nadzieję że nie brzmi to jakoś pokręcenie ;)

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Jako kolor jest ciepły ? czerowny

Na takie pytania nie tylko bot może mieć problem z odpowiedzią :)

Nie tylko czerwony jest ciepłym kolorem ;p

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

bot nie będzie miał, wystarczę ktoś wpisze to ręcznie, lub pytanie trafi na serwer i pozamiatane. Większość co w tym topiku się wypowiada nie wie na jakiej zasadzie takie boty działają i dają bezsensowne rady jak tomierc.

Uświadomcie sobie jedno texcaptcha obecnie jedna z najłatwiejszych dla tego typu softów.

A co za problem z PL znakami ? - to się wpisuje do pliku i po kłopocie

To że rok Ci się nikt nie wbija wynika tylko z tego że albo nie wiesz które konta są lewe albo nie jesteś warty uwagi żeby komuś się chciało wpisać ręcznie odpowiedzi na te pytania

Mechanizm ominjania takich pytań od prawie roku już jest w OmniADD dla webmini i nie tylko więc proszę nie pitolcie bzdur że to jest zabezpieczenia - to jest zabezpieczenie do czasu aż jakiś spmer (np ja) skieruje wzrok w kierunku okrelonej grupy for i pozamiata co ma pozamiastać a na sam koniec wgram odp na serwer dla xR

Pamiętajcie jedno że takie coś nie tworzy się codziennie - jak się uzbiera odpowiednia ilość wtedy siadają ludzie do tego i robią co do nich nalezy - czyli wpisujemy odp na durne pytania :rolleyes:

Są inne lepsze metody zabezpieczenia się niż do tej pory wymienione bo to co wymieniono dziecko ominie

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności