Skocz do zawartości

kolejny katalog pr = 5 ! net360.pl

FreeS

Rekomendowane odpowiedzi

Ban? Nie zaindeksowany? możemy prosić autora o wyjasnienie?:)

strona jeszcze nie zaindeksowana (przechwycona kilka dni temu), za kilka dni podskoczy, zobaczysz ;) Podobnie zrobiłem z consultag.pl - a patrz jak ładnie się indeksuje.

Na gratisa się już nie złapałem, ale pewnie zainwestuję w multikod.

Sprawa wygląda rozwojowo, ale parę drobiazgów masz tam do poprawienia, choćby ten nieszczęsny regulamin.

Wydawca odmówi dodania do Katalogu Witryny WWW niespełniającej wymagań, o których mowa w punkcie 4 powyżej.

Tylko gdzie jest ten magiczny pkt. 4??

Fatalnie to wygląda.

Na gratisa się już nie złapałem, ale pewnie zainwestuję w multikod.

Sprawa wygląda rozwojowo, ale parę drobiazgów masz tam do poprawienia, choćby ten nieszczęsny regulamin.

Wydawca odmówi dodania do Katalogu Witryny WWW niespełniającej wymagań, o których mowa w punkcie 4 powyżej.

Tylko gdzie jest ten magiczny pkt. 4??

Fatalnie to wygląda.

poprawione. czcionka mała, ale jest bardziej przejrzyście. Jak będę miał czas poprawię w CSS, na ten moment musi tak zostać.

mowa o wszystkich podpunktach znajdujących się pod: "Witryna WWW zgłaszana do Katalogu musi spełniać następujące wymagania:"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności