Skocz do zawartości

definicja "średnio trudne frazy"

uzytkownik78

Rekomendowane odpowiedzi

łatwa ... zdobyta przed dysko

średnia ... zdobyta w dysko

trudna ... zdobyta po pijaku

dziękuję :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja tam tylko hobbysta i tylko swoje pozycjonuję bo zarabiam na innej branży. Nie potrzebuję wyceniać fraz to sobie tak zażartowałem na dzień kobiet. Jednak ilość wyników wyszukiwania też może być wskaźnikiem pomocniczym - oczywiście podchodząc do tego normalnymi frazami.

:)

Łatwa - łatwa do podpierd****nia

Trudna - mimo podpierd***nia trzyma się w serpach ....

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

@Beerbant

Bardzo ciekawe kryterium oceny, ale coś w tym jest :)

@IT

Możesz podać 2-3 przykłady na ten 1 procent? (w PL)

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Ja myślę, że w ciągu kilku lat wyewoluuje to z fraz na targetowany ruch dający konwersje i ibędzie to coraz droższe - korpogoogle zresztą już na to wpadło puszczając sygnały, że stawka CPC dla fraz z najwyższą konwersją idzie w góre ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

trudność frazy możesz pośrednio ocenić po stawkach adwordsów. Czym droższy klik, tym więcej chętnych na bycie w "naturalnych" wynikach G, a konkurencja powoduje wzrost trudności i co za tym idzie stawek pozycjonerów.

Ja również skłaniam się do pozycji @it ;)

Klientowi w życiu bym nie zaproponował fraz sex, kredyty i opony - ponieważ wiem na czym stoję. I wiem, co mogę tym osiągnąć.

Problem jest bardziej w tym, że "większości się wydaje", że potrafią wszystko, a do tego trzeba czasu, pieniędzy i cierpliwości ;), jak nie ma jednego z tych czynników to te frazy z 1% można sobie odpuścić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności