Skocz do zawartości

Strona uzupełniając moją pracę dorobkową

Maksiulek

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Proszę Was o informację co sądzicie o mojej stronie - www.mskowronski.pl

Strona jest rozszerzeniem i uzupełnieniem mojej działalności serwisowej (prywatnie) na terenie miasta Łodzi jako help desk. Nie tworze kolejnej strony z poradami jakich w sieci pełno. W większości jest ona kierowana do osób nie za bardzo obeznanych z komputerami.

Odnośnik SERWIS jest "under construction" i będzie przeniesiony później na subdomenę więc zignoruje go :)

Za każdą uwagę z góry dziękuję. Jeśli coś poradzicie do poprawy i przy okazji wspomnicie jak to widzicie to już w ogóle będzie bajka.

Pozdrawiam, Michał.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Usunął bym ń z nazwy w topie, bo trzeba pamiętać, że domeny z polskimi ogonkami też są możliwe.

Ciut denerwujące jest menu, które po zjechaniu się nie zamyka.

Pod "Jak umilić sobie kopiowanie plików" trochę dużo wolnego miejsca jest. Można by je czymś zapchać.

Troszkę title można by zoptymalizować, bo często jest tylko "kontakt", "księga gości" itp.

"You are here:" przydałoby się przetłumaczyć.

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Usunął bym ń z nazwy w topie, bo trzeba pamiętać, że domeny z polskimi ogonkami też są możliwe.

To tymczasowe rozwiązanie, dopóki nie stworzę logo. Aż tak to przeszkadza ?

Ciut denerwujące jest menu, które po zjechaniu się nie zamyka.

Taka jego natura, mnie by irytowało gdyby nie znikało samo tylko zostawało na stronie :)

Pod "Jak umilić sobie kopiowanie plików" trochę dużo wolnego miejsca jest. Można by je czymś zapchać.

Porady dodaję stopniowo, jak pisałem na stronie, staram się nie dublować porad a tworzyć unikalne ale wiadomo że nie jest to w 100% wykonalne.

Troszkę title można by zoptymalizować, bo często jest tylko "kontakt", "księga gości" itp.

Możesz rozwinąć myśl ?

"You are here:" przydałoby się przetłumaczyć.

W tym szablonie były z tym jaja ale wezmę to pod uwagę.

Coś jeszcze ?

Możesz rozwinąć myśl ?

W title warto dodać na końcu jakieś stałe ważne dla ciebie hasło, słowa. W twoim przypadku pewnie coś w stylu "Serwis komputerowy Łódź" i wtedy zamiast kontakt mamy np. "Kontakt - Serwis komputerowy Łódź".

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Wygląda jak gotowy szablon ze zmienionym topem.

Powinieneś popracować nad unikalnością css'u dla menu oraz modułów.

Wydaje mi się, że nie konieczne jest komentowanie oraz ocenianie np. strony "o mnie"

Moduł tłumaczenia google jest u mnie ucięty (korzystam z netbooka 1024x768)

Najlepsze rozwiązanie dla każdej firmy to Aplikacja dla firm CRM , a szkolenia znajdziesz w bazie szkoleń

Wybaczcie że teraz odp. ale ostatnio cierpię na brak czasu.

@rweb

Troche pusto po bokach tematów.

Strona jest rozwijana jak tylko czas mi na to pozwala.

@barii

Wygląda jak gotowy szablon ze zmienionym topem.

Powinieneś popracować nad unikalnością css'u dla menu oraz modułów.

Jestem zielony jeśli chodzi o webmastering i narazie się uczę więc i nie ukrywam że szablon to gotowiec.

Wydaje mi się, że nie konieczne jest komentowanie oraz ocenianie np. strony "o mnie"

Poprawione

Moduł tłumaczenia google jest u mnie ucięty (korzystam z netbooka 1024x768)

Fakt, potwierdzam i nie wiem zbytnio jak to ruszyć bo tylko on jest "niesforny". A nie chcę zwęzić za bardzo strony bo wygląda to kiepsko.

Jakieś jeszcze porady ? :)

Dzięki za uwagę. Z tą częstą aktualizacją będzie problem bo brakuje mi czasu. Mam taką pracę że niemal całe dnie w niej spędzam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności