Skocz do zawartości

Alternatywa dla xrumera

Mały Kajtek

Rekomendowane odpowiedzi

wiec ja tobie powiem to samo :D

1. Żadne inne narzedzie nie lamie recptcha programowo

2. Żadne inne nie jest tak skuteczne w jechaniu po forach

3. Żadne inne narzedzie nie radzi sobie tak dobzre z texcaptcha i innymi typu captchami, zabespiezeniami

--------------------

-----------------

100. Zadne inne nerzdzie nie obsluguje tyle platform w domyslnej konfiguracji i nie jest pzrystosowane do uczenia sie nowych.

Niemam zamiaru wymieniac tu wszytko bo to bez sensu!

Mały Kajtek lumbo odpowiada na kolejne twoje delikatnie mowiec nie na miescu pytanie, a ty zaczynasz jescze fikać, skończ bo zaczną ludzi olewac twoje pytania.Nikt tu nie jest dla tego żeby cie szkolic.

Bo wystarczylo poszukac na PIO - takie tematy nonstop sie pojawiąją.

Rozumiem , że używałeś już tak wielu programów do tworzenia profili na forach i do postowania

moge smialo srwierdzic ze testowalem powalajaca wiekszoc ogolniedostepnych( wszytkie co byli warte uwagi), i wiele autorskich.

Ja tez przestaje odpowiadac na twoje pytania, bo widze jestes kolejny kóry zachwouje tak jak się wszytko wie, ale zadaje nonstop glupie pytania typu tego : https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...p;#entry1016676.

EOT

Max: piłeś ? nie pisz.... nie piłeś ? weekend :rolleyes:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Chłopaki - ja już dwa dni temu zacząłem :rolleyes: I nie mam zamiaru kończyć. Ale obiecuję, że więcej głupich pytań zadawać nie będę. Po prostu kupię xrumera i sam go przetestuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności