Skocz do zawartości

Rejestracja domeny .pl

seomator

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

ile czasu zajmuje Wam zarejestrowanie domeny .pl (a właściwie ile czasu potrzeba firmie)?

Bo firma Hoseo.pl rejestruje moją domenę od piątkowego poranka i pewnie zakończy to w poniedziałek, mimo natychmiastowej wpłaty bank <-> bank.

Odradzam korzystanie z usług tej firmy (i hostingu również).

No bo pewnie ta firma nie jest rejestratorem i ręcznie to rejestrują, w piątek nie zdążyli, w weekend może nie pracują albo może nie ma osoby która umie to zrobić, więc musisz poczekać przy założeniu że ktoś inny jej nie podbierze (bo pewnie rezerwacji też nie ma?)

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

W zasadzie rejestruj od ręki. Lecz czasem bywa jak rejestruje piątek wieczorkiem domena wskakuje mi do panela administracyjnego dopiero w poniedziałek rano.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

mówiłem o domenach u nas, nie o czyiś ;) choć uczciwie muszę przyznać, że raz na setki rejestracji niefortunnie może zdarzyć się sytuacja gdzie konto zostanie wyczyszczone przez wzmożone odnowienia i wtedy już nikt nie zdąży zaksięgować wpłaty po 16 w piątek i trzeba czekać do około 10 w poniedziałek. Chyba dwa razy w zeszłym roku tak nam wypadło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności