Skocz do zawartości

UWAGA: Jupe.pl zmieniło zasady obliczania obciążenia

bojanvuk

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

Dopiero odnalazłem ten wątek (nie było mnie jakiś czas na forum), więc odkopuję trochę :soczek:

Proszę o nie siać zamętu. Żadna polityka ani zasady nie zostały zmienione. Statystyki zostały tylko rozbite tak aby każdy z Was miał lepszy podgląd na to, co się dzieje na koncie. Wcześniej jedna wartość wiele nie mówiła. Teraz są dwie wartości i można podejrzeć co najwięcej zużywa.

@miz, bardzo prosto zliczany jest czas cpu, tak samo jak dla PHP. Tylko nie mów proszę, że to niemożliwe, bo możliwe.

IP dotyczy tylko nowo zakładanych kont ze względu na coraz bardziej rygorystyczne podejście hetznera do rozdawnictwa (kończących się zresztą) adresów IP.

Dodatkowo limity zostaną niedługo zwiększone dla nowych i obecnych użytkowników.

Proszę o nie siać zamętu. Żadna polityka ani zasady nie zostały zmienione. Statystyki zostały tylko rozbite tak aby każdy z Was miał lepszy podgląd na to, co się dzieje na koncie. Wcześniej jedna wartość wiele nie mówiła. Teraz są dwie wartości i można podejrzeć co najwięcej zużywa.

To już mnie zupełnie nie dotyczy, ale również uprzejmie proszę o nie sianie zamętu.

Nic nie zostało rozbite, tylko dołożone jedno do drugiego co z resztą support potwierdził mailem. Przez to obciążenie wzrosło skokowo i właściwie po tygodniu miałem pozamiatany miesięczny limit. Szczegóły w poprzednich postach.

B.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Niestety Jupe od poczatku miał według mnie zbyt rygorystyczną politykę dotycząca obciążenia procesorów. Kiedyś miałem u nich serwis ale szybko musiałem go przenieść. Na linuxpl.com, który tez korzysta z Hetznera nie ma takich problemów.

Ciekawa oferta na usenet w UseNeXT . Z kolej usenet unlimited tylko w Newshosting .

W serwisach anglojęzycznych o sieci Usenet można znaleźć ciekawe informacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności