Skocz do zawartości

Linki z wikipedii?

vastar0

Rekomendowane odpowiedzi

Próbował ktoś z Was takich linków? Są nofollow, ale jak to w praktyce się przekłada na naszą stronę?

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Też się zastanawiam, dodałbym pewne hasło, którego nie ma w wikipedi i pytanie jak silny bezie taki link? Jest sens uczyć się jak dodac poprawny artykuł do wikipedi?

To zależy jak popularne jest to hasło. Jak dodasz jakieś bardzo niszowe to efekt może być marny.

Warto się postarać o linki z Wiki jeśli tylko jest taka możliwość... Wikipedia ma wysoki TR, poza tym zawsze jakiś procent użytkowników trafi przez link na stronę...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Sam się zastanawiam nad skutecznoscia takich linkow. Na forum jest wiele ogłoszen wlasnie z linkami z wiki. Ciekawe jak skuteczne ?

To są linki ze stron typu wiki(ten sam lub podobny skrypt co wikipedia oficjalna).

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

• 3 miesiące temu...
czy można prosić o opisanie dodawania linków do Wikipedii

bierzesz listę, bierzesz artykuł, wstawisz link w artykuł , wypełniasz formularz i dodajesz. Mam nadzieje ze mój opis dodania artykułu do wiki będzie dla ciebie pomocny :)

i jak tam jest z tą moderacją ??

tam to ja myślę jak wszędzie jeśli uznają twój wpis za coś wnoszący i tekst będzie w miarę sensowny, w języku odpowiednim, to zostawia, jeśli nie wywalą. Jeśli to wiki niemoderowane to możesz pisać co chcesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności