Skocz do zawartości

Ping Seo Master czy The Only Ping Machine?

sargon162

Rekomendowane odpowiedzi

Co polecacie, jakie jest wasze zdanie odnośnie, Ping Seo Master i The Only Ping Machine?

Zastanawiam się nad zakupem. Najpierw wybór padł na Seo Ping Master z tym że Norton antywirus cały czas wariuje na temat tego programu, usuwa mi go, i nie pozwala uruchomić (wyskakuje komunikat że poziom zagrożenia jest WYSOKI, nawet czasami na stronę firmową programu nie mogę wejść bo antywirus blokuje dostęp)

Dlatego chyba będę się skłaniał ku The Only Ping Machine, z resztą z opisu funkcji wynika że jest lepszy.

Mówisz poważnie? Niby norton w rankingu z 2011 był na drugim miejscu w testach. Pierwszy był Kaspersky

A co do samych programów do pingowania, co waszym zdaniem jest lepsze?

P.S.

Nie znalazłem takiego wątku na PiO, szkoda że nie dałem tego wątku do działu "narzędzia".

mam oba. Niestety kiedyś żle wybrałem i kupiłem TOPM chociaż ma on takie funkcje, których nie ma PSM, np. wskazujesz mu plik xml (na przykład jakąś sitemapę) a on z niej wyciąga url-e i je pinguje. Niestety dużym minusem TOPM jest sposób pracy softu, zawieszanie się. Soft Miona jest jak dla mnie lepszy i bardziej uniwersalny (i właściwie brakuje mi tylko tej jednej funkcji, którą ma TOPM)

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności