Skocz do zawartości

zwiększenie ilości indexowanych podstron

thor_in

Rekomendowane odpowiedzi

zamiast uczyć jak zaśmiecić jeszcze bardziej internet, który i tak jest już dużym śmietnikiem lepiej budować content.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Podaj mi jeden rozsądny przykład który uzasadnipotrzebę posiada większej liości podtron wygenerowanych w ten sposób?

Pewnie chodzi o chwyt marketingowy w stylu "PR4 i 200 000 zaindeksowanych stron" dla wymiany linkiem lub sprzedaży ich na allegro :D

Jeśli interesujesz się Premiership, nie możesz odpuścić Chelsea Londyn to polski serwis o Chelsea. Fan sportu chętnie usłyszy coś o Formule 1 gdzie jeździ nasz Robert Kubica . Dodatkowo warto pobawić się tematyką Praca w internecie - to akurat największy z serwisów o zarabianiu. Zerknij i podlicz nasze dowody wypłat - nadal sądzisz że nie warto ? :-)

a jaki problem ze zbudowaniem czegos takiego?

w dodatku beda linki .. pliki .html ale jesli kilka linkow bedzie posiadalo ta sama tresc - nie bedzie contentu unikalnego - grozi dobrze znany duplicate content. takie linki sie szybko poindeksuja i jeszcze szybciej wyindeksuja z wielka krzywda dal domeny - szkoda transferu :D

Przy okazji zapytam co zrobić jeśli chciałbym mieć tą samą treść w rożnych częściach serwisu, np. na stronie głównej wszystkie news a w zależności od ich charakteru rozdzielone na poszczególne działy serwisu.

Czyli news z działu pierwszego będzie sie znajdował na stronie głównej oraz w swoim dziale. Więc jak to zrobić żeby nie podpaść google, przy okazji żeby przyśpieszyć indeksowanie (nie zalezy mi na sztucznym zwiększaniu liczby stron ale na użyteczności).

Nie wiem wystarczy dać noindex, albo jeśli jest taka możliwość wskazać linki strony którymi się nie powinien interesować. Ogólne pytanie czy taka podwójna zawartość w ramach jednego serwisu jest mocno szkodliwa i jak sobie z tym poradzić ale zachować funkcjonalność serwisu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności