Skocz do zawartości

Schemat pozycjonowania

KasiaH

Rekomendowane odpowiedzi

Koszt domen regionalnych wyniósł by wtedy w pierwszy roku 355zł a w natępnym 1844zł. Trochę drogo.

Jeżeli koszt 1800 w skali roku to dla Ciebie za drogo aby wypozycjonować te frazy to od razu sobie daruj.

Od razu Ci napiszę, że w cale nie są to takie proste frazya, szczególnie dla kogoś kto się na tym nie zna. W Wawie jest kilkaset/kilka tysięcy biur księgowych czyli potencjalnie tylko firm jest chętnych być w TOP!0.

A Ty 100 zapleczówkami chcesz wejść w topy i jeszcze piszesz, że utrzymanie tych zapleczówek jest drogie?

Dla 1 własnej stronki na średnio trudne ( dla zaawansowanych łatwe) hasło 1800zł za domeny to dużo, dolicz do tego że te stronki trzeba gdzieś trzymać + dodaj teksty + podlinkowanie zaplecza. Wychodzi pewnie drożej niż zlecenie pozycjonowania firmie zewnętrznej.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dla 1 własnej stronki na średnio trudne ( dla zaawansowanych łatwe) hasło 1800zł za domeny to dużo....

Troszkę mnie rozbawiłeś.

Napisz ile Ty byś policzył za te frazy, które autor postu chce pozycjonować do TOP10?

PS. Fajnie by było jakby się wypowiedział ktoś kto pozycjonuje te lub podobne frazy odnośnie wyceny.

Za te 3 frazy, można by policzyć 1000zł netto/m-c/ TOP10.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Dla 1 własnej stronki na średnio trudne ( dla zaawansowanych łatwe) hasło 1800zł za domeny to dużo....

Troszkę mnie rozbawiłeś.

Napisz ile Ty byś policzył za te frazy, które autor postu chce pozycjonować do TOP10?

PS. Fajnie by było jakby się wypowiedział ktoś kto pozycjonuje te lub podobne frazy odnośnie wyceny.

A co tu zabawnego, 100 nowych, niepodlinkowanych domen to g.wno nie zaplecze, policz ile będzie kosztowało zrobienie dla amatora 100 stron ( czas, albo kasa) do tego kilka IP, aby zaplecze zyskało moc musisz trochę podlinkować ( czas, albo kesz) amator nie ma XR+SB .

Znajoma na usługi księgowe ( z dzielnicą) płaci coś koło 200 zł /mc za 3 frazy, ma małe biuro i szanse ze ktoś będzie jeździł przez cała Warszawę jest znikoma.

Ja mam klienta na mieszkania/domy z dzielnicą z Wa-wy, trafne rozwiązanie zawęzić do mniejszego obszaru, koszt pozycjonowania mniejszy, a i lepsze targetowanie.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Troszkę mnie rozbawiłeś.

A co tu zabawnego, 100 nowych, niepodlinkowanych domen to g.wno nie zaplecze, policz ile będzie kosztowało zrobienie dla amatora 100 stron ( czas, albo kasa) do tego kilka IP, aby zaplecze zyskało moc musisz trochę podlinkować ( czas, albo kesz) amator nie ma XR+SB .

Znajoma na usługi księgowe ( z dzielnicą) płaci coś koło 200 zł /mc za 3 frazy, ma małe biuro i szanse ze ktoś będzie jeździł przez cała Warszawę jest znikoma.

Oczywiście, że zaplecze było by linkowane.

Posiadam Publikera na VPS'ie oraz SB4

Znajomy zaproponował mi, zainwestowanie swoich pieniędzy w ten projekt a w zamian ja mogę na żywym organiźmie poduczyć się pozycjonować ;)

To czego będę potrzebowała to serwer z róznymi IP, trochę domen oraz Microsite Manager.

Poźniej tylko regularne aktualizowanie treści i monitorowanie pozycji.

...Poźniej tylko regularne aktualizowanie treści i monitorowanie pozycji.

Możesz mieć więcej problemów z utrzymaniem pozycji niż wbiciem się na te pozycje. Najważiejsze, to nie zatrzymywać się, ciągle iść do przodu, nawet jak jesteś top1 ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Kup te 100 domen regionalnych idn za okolo 500 zl na dropped.pl, postaw na hostingu seo (36 IP Ci wystarczy), kup na to porzadne teksty po 3000 znaków + synonimy i przetestuj. Jak sie nie bedziesz chwalila adresami na forum to nie beda leciec strony. Postaw na nich wszystkich to samo tylko z innymi synonimami (jak masz MM standard to zajmie Ci to kilka godzin nawet jak robisz to pierwszy raz).

Wydasz maksymalnie 1000 zlotych (czyli tak jak mowia koledzy z forum - nawet 1 miesiac normalnego pozycjonowania), a skoro Ci zalezy na poduczeniu sie seo, to bedzie to dobra inwestycja.

Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera.

Chcesz się dowiedzieć jakie jest najlepsze narzędzie pod zaplecze?

Porównaj kilkadziesiąt cech znanych programów w formie tabeli.

Piszemy teksty, robimy blasty i podlinkowujemy w formie piramidy - sprawdź nas!

@Piotr: i to działa :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Z tych fraz mam doswiadczenie w poznaniu i mniejszym nakladem zaplecza (wiekszym spamu) sie udalo, dlatego jak sie skupi na warszawa i frazach dzielnicowych to na pewno sie uda, dodatkowo latwieszje frazy zaspamuje ministronami, bo bardzo bardzo czesto wchodza one wyzej na fraze niz strona pozycjonowana (z prostego powodu - bez ryzyka mozna mocniej podlinkowac, a na same ministrony sa pelne fraz), jeden z przypadkow:

https://pomoc.skrypty.pro/showthread.php?ti...id=1073#pid1073

Zreszta Pani sama mowi ze chce potestowac, jak dla mnie jest to stosunkowo tani test, a ryzyko nie jest duze.

Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera.

dlatego wspomnialem o frazach zwiazanych z dzielnicami, mam klientow na frazy w obu miastach (warszawa nawet wiecej), ale z uslug ksiegowych tylko w poznaniu i dlatego wspomnialem. Tak jak mowie, jak ktos chce testowac to niech testuje.

Myślę o stworzeniu zaplecza przy pomocy Microsite Manager oraz dodanie unikalnych artykułów z wieloma synonimami. 100stron zapleczowych.

Załadowanie wszystkiego na serwer z wieloma adresami IP.

Jedna domena np.rachunkiwarszawa.pl i dołożenie wielu subdomen.

Linkowanie wszystkiego programem publiker.

Co o tym myślicie? ;)

W przypadku, tych fraz, 100 zapleczówek, to minimum, [...]

bzdura - wystarczy max 10 plus 3-4 na późniejsze (po odpowiednim podlinkowaniu tylko broń boże "preclami") przekierowanie 301 ...

koszt na początku nieco wyższy ale już po 6-8 miesiącach wychodzi się na prostą a co najważniejsze strona docelowa i zapleczówki nie mają co się obawiać ani podpierd*** ani zakwalifikowania ich jako "spam".

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Piotrze nie szalej z tymi teoriami - rozumiem że zachwalasz Swój towar ale chciałbym zobaczyć jak robisz podane frazy za pomocą tych herezji:

Kup te 100 domen regionalnych idn za okolo 500 zl na dropped.pl, postaw na hostingu seo (36 IP Ci wystarczy), kup na to porzadne teksty po 3000 znaków + synonimy i przetestuj. Jak sie nie bedziesz chwalila adresami na forum to nie beda leciec strony. Postaw na nich wszystkich to samo tylko z innymi synonimami (jak masz MM standard to zajmie Ci to kilka godzin nawet jak robisz to pierwszy raz).

Chwalić się musi? - myślisz że jak wlezie do topu to nie wyśledzą jej ??

Wydasz maksymalnie 1000 zlotych (czyli tak jak mowia koledzy z forum - nawet 1 miesiac normalnego pozycjonowania), a skoro Ci zalezy na poduczeniu sie seo, to bedzie to dobra inwestycja.

Z tym się zgodzę. Niewielka kwota za nabranie doświadczenia.

Edit: Beerbant - zakładasz chyba użycie grubszego sprzętu niż publiker i omniadd ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności