Skocz do zawartości

Schemat pozycjonowania

KasiaH

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Edit: Beerbant - zakładasz chyba użycie grubszego sprzętu niż publiker i omniadd ?

Nie, nie trzeba, wystarczy, że podlinkuje się wszystkie witryny w takich miejscach które dają dwie korzyści :

1. wpisy są mocne

2. w przypadku ręcznego sprawdzenia przez "rejtera" witryna (mam na mysli zapleczówkę) wzbudza zaufanie i linkowana jest (patrz pkt1) z "zaufanych" źródeł ...

Też jestem ciekaw jakie to mają być zapleczówki, jeśli ma ich być tylko 5. I czym je linkować skoro nie preclami? Jakimś zapleczem niższego poziomu?

Nie wiem kiedy przejżycie w końcu na oczy , że precle srecle wielotematyczne gó**o dają tak naprawdę i 80% pary idzie w gwizdek ....

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Nie, nie trzeba, wystarczy, że podlinkuje się wszystkie witryny w takich miejscach które dają dwie korzyści :

1. wpisy są mocne

2. w przypadku ręcznego sprawdzenia przez "rejtera" witryna (mam na mysli zapleczówkę) wzbudza zaufanie i linkowana jest (patrz pkt1) z "zaufanych" źródeł ...

Chciałbym zobaczyć jak w Twoim wykonaniu nowa zapleczówka "wzbudza zaufanie". Zrobisz wp.pl w 2 miesiące ? Bo pewnie to jest termin który większość by zadowolił ;)

Nie wiem kiedy przejżycie w końcu na oczy , że precle srecle wielotematyczne gó**o dają tak naprawdę i 80% pary idzie w gwizdek ....

To akurat większość wie - tylko weź pod uwagę założenia tego postu, jakie są początki, czym dysponuje i jakie ma możliwości na tą chwilę.

A jednak coś dają tylko nie te z 2 tygodniową historią postawione na subdomenie domeny regionalnej.

Edit:

Wręcz świetne.

W takim razie polecam 100 domen + 300 subdomen i kilkadziesiąt tekstów na każdej stronie każdy po min 15 000 znaków.

A Twój sposób to ten z 5 domenami ? Tak - kliknąłem z ciekawości środkową stopkę. Faktyczne 5 domen.

edit2: pierwsza też 5 - domenowa ;)

Pozdrawiam

Łał i 3 też nie 5 - Wojtecki1 i co z tego?

Ja radze żeby postawił 5 domen i z 10 na wp.com - to moja rada i ja się jej trzymam. Chesz mi na siłę udowadniać, że się nie da - po co moja opinia się nie zmieni. Mam testować żeby udowadniać? Nie czuję potrzeby, naprawdę.

Równiez serdecznie pozdrawiam ;)

Dopisze jeszcze, że każdy ma prawo wytkać ale jak mi mignelo 100 domen regionalnych dla taki fraz to mam wrazenie, że po erze - dodawaj 20 katalogów dziennie przychodzi era stawiaj 500 stron...

Chciałbym zobaczyć jak w Twoim wykonaniu nowa zapleczówka "wzbudza zaufanie". Zrobisz wp.pl w 2 miesiące ? Bo pewnie to jest termin który większość by zadowolił ;)

Pozdrawiam

1. odpowiednim linkowaniem

2. odpowiednią "treścią" i wyglądem ...

Wypadałoby trochę pomysleć w kategoriach Google np. zadać sobie pytanie "w których serwisach umieszczenie linku wzbudzało by zaufanie ?" oraz " gdzie nie można umieścić/ nie przyjmą linku do gównianej strony ??" ;) ...

Łapiesz o co chodzi ? ;) - sposób podany na tacy wręcz , chociaż przyznaję trochę bardziej kosztowny i pracochłonny :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

IMHO:

- 70-100 dostępnych seokatalogów bezpłatnych

- 3 zgłoszenia do grup płatnych seoków

- Ewentualnie automat do innych katów

- Dodawarka do webmini

- 30-40 linków z aktywnych kont na forach

- Max. 5 stron zaplecza tematycznego (nie wiem po co)

3-4 miesiące Top. Jak ktoś chce mi za to zapłacić 1000netto/m-c to ja chętnie ;)

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Łał i 3 też nie 5 - Wojtecki1 i co z tego?

Ja radze żeby postawił 5 domen i z 10 na wp.com - to moja rada i ja się jej trzymam. Chesz mi na siłę udowadniać, że się nie da - po co moja opinia się nie zmieni. Mam testować żeby udowadniać? Nie czuję potrzeby, naprawdę.

Równiez serdecznie pozdrawiam ;)

Dopisze jeszcze, że każdy ma prawo wytkać ale jak mi mignelo 100 domen regionalnych dla taki fraz to mam wrazenie, że po erze - dodawaj 20 katalogów dziennie przychodzi era stawiaj 500 stron...

500 stron zapleczowe, to niedługo będzie miał początkujący pozycjoner ;),

Wypadałoby trochę pomysleć w kategoriach Google np. zadać sobie pytanie "w których serwisach umieszczenie linku wzbudzało by zaufanie ?" oraz " gdzie nie można umieścić/ nie przyjmą linku do gównianej strony ??" ;) ...

Łapiesz o co chodzi ? ;) - sposób podany na tacy wręcz , chociaż przyznaję trochę bardziej kosztowny i pracochłonny ;)

Oczywiście że nadążam.

Nadal jednak rodzi się pytanie "kto uzna stronę za wartościową" i umieści w swojej witrynie jeśli strona ma miesiąc.

@Domains

@aniec - jednak niewiele doradziliście. Katalogi (płatne, darmowe) - standard (dla jasności nie kataloguję grubo ponad pół roku - może więcej)

dodawarki - jak wyżej (są tacy którzy wiedzą że długo już nie korzystam :) )

Poczytajcie może co Beerbant napisał ? Chociaż co do precli na wysokim poziomie to się z Nim nie zgadzam.

Panowie - każdy orze jak może ;)

@Araszka - oni już mają po 500 albo więcej ;)

Oczywiście że nadążam.

Nadal jednak rodzi się pytanie "kto uzna stronę za wartościową" i umieści w swojej witrynie jeśli strona ma miesiąc.

Jak widzę to dooopa a nie nadążasz - są miejsca gdzie umieścisz witrynę mającą parę godzin ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności