Skocz do zawartości

Schemat pozycjonowania

KasiaH

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widzę to dooopa a nie nadążasz - są miejsca gdzie umieścisz witrynę mającą parę godzin ....

Uwielbiam Twoje słownictwo :) Poważnie - tym bardziej że masz zawsze coś wartościowego do powiedzenia :) Może i doopa i nie nadążam ;) Ale każdy z nas wie swoje - czyli sprawdził, pomacał :)

@aniec2 - stary Ty bierz się do roboty - zaplecza stawiaj :D Bo Cię młodzież wygryzie :)

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale o co chodzi?

Jeden potrzebuje 100 stron zaplecza by to wbić, inny 5 stron zaplecza, jeszcze inny ani jednej zapleczówki.

Jeden idzie w ilość własnych domen bez opamiętania, inny zaczyna troszkę główkować, a trzeci wykorzystuje głowę nie tylko do podtrzymania czapki.

Ilu pozycjonerów, tyle będzie metod. Oczywiście w ranach: masówka, z lekka myślących i myślących.

I nie ma znaczenia, czy myślący to ten z 100 stron własnego zaplecza, czy bez nawet jednej strony zaplecza.

Nie istotne, liczy się relacja: koszta-zyski i zadowolony Klient, który ma kasę z tego, że wydał kasę :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Kiedys myslalem ze do seokatlaogow (czyli te "lepsze" katalogi) zaplecza sie nie dodaje, az sprawdzilem co siedzi w darmowych i pelno "blogów" na nich siedzi, takze zaplecze nawet srednie, w wielu katalogach przejdzie.

Jesli chodzi o moderacje, to wystarczy ladny szablon i czytelny dla czlowieka tekst, a to wszystko nadal mozna zrobic z automatu w tej przyslowiowej ilosci 500 sztuk.

Jak sie nam uda te 500 szablonow z Dreamtemplate dosc dobrze przerobic pod MM, to takie zaplecza bedzie mozna stawiac z automatu i odroznienie zaplecza od zwyklej strony bedzie coraz trudniejsze.

Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera.

Chcesz się dowiedzieć jakie jest najlepsze narzędzie pod zaplecze?

Porównaj kilkadziesiąt cech znanych programów w formie tabeli.

Piszemy teksty, robimy blasty i podlinkowujemy w formie piramidy - sprawdź nas!

Piotr Kielski, skończ z tym marketingiem szeptanym, bo jest tak szeptany, że aż człowiekowi chce się na balkon wyjść i zwymiotować kolorową tęczą. Ponadto kwestia robienia zapleczówek wyglądających jak normalne firmowe/nieźle wydesignowanych jest stara, jak Matuzalem.

Co do fraz, jestem podobnego zdania co domains. Jednak do tego wszystkiego dochodzi jeszcze utrzymanie tych pozycji, do czego przydałoby się już parę zapleczówek.

Kiedys myslalem ze do seokatlaogow (czyli te "lepsze" katalogi) zaplecza sie nie dodaje, az sprawdzilem co siedzi w darmowych i pelno "blogów" na nich siedzi, takze zaplecze nawet srednie, w wielu katalogach przejdzie.

Oczywiście - to świadczy tylko o "mocy" tych katalogów jeśli nie mają właściwego odsiewu.

Jesli chodzi o moderacje, to wystarczy ladny szablon i czytelny dla czlowieka tekst, a to wszystko nadal mozna zrobic z automatu w tej przyslowiowej ilosci 500 sztuk.

Tu nie powinieneś generalizować. Mam też kilka seoków z "zamierzchłych czasów" (dla mnie) i przepraszam ale to nie przejdzie. Nie wystarczy raczej żeby strona wyglądała jak ładny szablon z Artistera.

Acha i zaczynaliśmy od 100 sztuk.

Jak sie nam uda te 500 szablonow z Dreamtemplate dosc dobrze przerobic pod MM, to takie zaplecza bedzie mozna stawiac z automatu i odroznienie zaplecza od zwyklej strony bedzie coraz trudniejsze.

Kurcze mówiłem już ? Pokaż mi to zaplecze nie do odróżnienia. Średnio rozgarnięty szympans łapie co jest z automatu (ba - dodawane automatem) od w miarę normalnych stron. Nie ma żebyś oszukał kogoś kto choć jakiś czas zajmuje się moderacją katalogu.

Pewnie wiem o czym mówisz. Mam kilka miniaczy - trzymają się - i tam moderacja wygląda troszkę inaczej. zwyczajnie zatwierdzam kolejnych dwadzieścia wpisów co kilka dni :)

iotr Kielski, skończ z tym marketingiem szeptanym, bo jest tak szeptany, że aż człowiekowi chce się na balkon wyjść i zwymiotować kolorową tęczą.

Co to za szeptany gdy podpisuje się swoim imieniem i nazwiskiem?

Ponadto kwestia robienia zapleczówek wyglądających jak normalne firmowe/nieźle wydesignowanych jest stara, jak Matuzalem.

Przeciez wszyscy powtarzamy te same techniki od dawna, zmienia sie tylko skala. Kiedys fora spamowali nieliczni z softem na zamowienie, teraz moze zrobic to kazdy i co powiesz ze xr nic nowego nie wprowadzil bo niektorzy juz mieli podobny soft? Mysle ze jak 0,5% pozycjonerow ma dobry soft i ktos sprawi ze te 99,5% innych bedzie mogla go rowniez miec to jest to jednak innowacja, pomimo ze zrobilismy to samo.

Tu nie powinieneś generalizować. Mam też kilka seoków z "zamierzchłych czasów" (dla mnie) i przepraszam ale to nie przejdzie. Nie wystarczy raczej żeby strona wyglądała jak ładny szablon z Artistera.

Acha i zaczynaliśmy od 100 sztuk.

Pozyskanie nawet 100 "lepszych" linkow dla strony z zaplecza (jednej z bardzo wielu) to duzo. Wiadomo, w lepsych nie przejdzie, ale recznie tworzac strony i tak by nie bylo o wiele blizej. Zamiast stawiac 5 stron zapleczowych (czyli jednak pod roboty, a nie ludzi), ktore wejda do wszystkich katalogow, to wole postawic 500, ktore osiagna chociaz 30% tej skutecznosci, a zazwyczaj wiecej. I nie mowie o artisterze, z niego strony wygladaja jak pod swle, mowie o takich z ruchomymi headerami itp. - czyli typowe firmowki lebdwazero

Kurcze mówiłem już ? Pokaż mi to zaplecze nie do odróżnienia.

Pozycjonerzy zawsze rozroznia spam, na razie jeszcze takiego nie wymyslilismy :)

Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera.

Chcesz się dowiedzieć jakie jest najlepsze narzędzie pod zaplecze?

Porównaj kilkadziesiąt cech znanych programów w formie tabeli.

Piszemy teksty, robimy blasty i podlinkowujemy w formie piramidy - sprawdź nas!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pozycjonerzy zawsze rozroznia spam, na razie jeszcze takiego nie wymyslilismy :)

Breerbant mówił coś innego ;) i z nim się zgadzam.

... Zamiast stawiac 5 stron zapleczowych (czyli jednak pod roboty, a nie ludzi), ktore wejda do wszystkich katalogow, to wole postawic 500, ktore osiagna chociaz 30% tej skutecznosci, a zazwyczaj wiecej. I nie mowie o artisterze, z niego strony wygladaja jak pod swle, mowie o takich z ruchomymi headerami itp. - czyli typowe firmowki lebdwazero

Jak prosiłem pokaż mi choć dwie z MM nawet na PW

iotr Kielski, skończ z tym marketingiem szeptanym, bo jest tak szeptany, że aż człowiekowi chce się na balkon wyjść i zwymiotować kolorową tęczą.

Co to za szeptany gdy podpisuje się swoim imieniem i nazwiskiem?

Ale nadal upierasz się jakim cudem jest Twój soft, jaki to on podobny do stron firmowych, jak można masowo strony firmowe produkować. Używałem - to nie tak jak mówisz :D

Zdecydowanie odeszliśmy od tematu. Nie wracam jak coś mądrego nie przybędzie :)

wole postawic 500

Czemu nie 10 000 stron? To kierunek w którym zmierza SEO? ;)

e: zapomniałem postawić znak zapytania :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

G*****zik prawda, nie odróżniłbyś nawet po roku wpatrywania się w monitor ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności