Skocz do zawartości

Schemat pozycjonowania

KasiaH

Rekomendowane odpowiedzi

Jak prosiłem pokaż mi choć dwie z MM nawet na PW

Na razie takich nie mam, tylko zblizone troche do "idealu" i poki sie nimi nie dziele to to mi wystarcza.

Czemu nie 10 000 stron? To kierunek w którym zmierza SEO?

Patrzac sie po zapleczach znajomych firm seo - tak. Majac duze zaplecze mozna sobie pozwolic na linkowanie klienta tylko z niego. Potrzebujemy większej różnorodności? Dodajemy część zaplecza do swli i mamy punkty do wykorzystania na klientów. Klient nie płaci? Punkty usuwamy, linki z zaplecza takze - czy to zle? Wedlug mnie nie, bo dzieki temu ceny za pozycjonowanie spadaja.

G*****zik prawda, nie odróżniłbyś nawet po roku wpatrywania się w monitor ...

I potrafisz tego więcej zrobić, czyli na masową skalę (te przyslowiowe 500 domen)? Jeśli tak, to ja jestem do tylu. Zrobilem tu na forum w dziale konkursy jeden zwiazany z "zapleczem nie do wykrycia", pomyslow brakowalo - otrzymalem tylko dwa, ktore nawet jesli nie do wykrycia, to i tak gdyby kazdy zaczal z nich korzystac bylyby rownie proste do "wypatrzenia".

Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera.

Chcesz się dowiedzieć jakie jest najlepsze narzędzie pod zaplecze?

Porównaj kilkadziesiąt cech znanych programów w formie tabeli.

Piszemy teksty, robimy blasty i podlinkowujemy w formie piramidy - sprawdź nas!

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
I potrafisz tego więcej zrobić, czyli na masową skalę (te przyslowiowe 500 domen)? Jeśli tak, to ja jestem do tylu.

Widzisz, Ty potrzebujesz do czegos 100-500 stron zaplecza. Ktos inny porzebuje do tego samego 5 albo i 0 stron zaplecza. Czy jesteś do tyłu? To zależy jak się na to popatrzy. Jedni nie patrzą co będzie jutro, tylko lecą z masówką, a inni budują mozolnie swoje małe państewka. Po jakims czasie przychodzi zły wilk zwany SQT i tu dmuchnie, tam chuchnie. Jedno się rozwali, inne rozsypie, a inne będzie stało i stało.

Morał z tego płynie taki - im wyżej wzlecisz, tym z głośniejszym hukiem spadniesz. Dziś jeszcze można się bronić 301, ale i na to bata znajdą, a może nie tyle znajdą, co go w końcu wdrożą :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

G*****zik prawda, nie odróżniłbyś nawet po roku wpatrywania się w monitor ...

I potrafisz tego więcej zrobić, czyli na masową skalę (te przyslowiowe 500 domen)? Jeśli tak, to ja jestem do tylu. Zrobilem tu na forum w dziale konkursy jeden zwiazany z "zapleczem nie do wykrycia", pomyslow brakowalo - otrzymalem tylko dwa, ktore nawet jesli nie do wykrycia, to i tak gdyby kazdy zaczal z nich korzystac bylyby rownie proste do "wypatrzenia".

W tym punkcie się zgadzamy - jesteś do tyłu ...

Sadzę, że gdyby nagrodą w konkursie był średniej klasy samochód to mógłbym poświęcić swój czas i pomysły (lizaki sam sobie kupuje) :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Nie lubie recznej mozolnej roboty, takze sposob zakreconego nie jest jednak dla mnie, a jak sie kiedys domysle o czym pisze Beerbant i stworze taki system to sie na pewno podziele (w formie softu).

No to inny sposob zapodam, z ktorego korzystam od kilku miesiecy - kto z Was kupuje portale na allegro? Ludzie tworza lokalne portaliki, ogloszenia, fora - jest tam troche realnych uzytkownikow, portale powolutku sie rozwijaja i dla mnie to dobry sposob na zebranie takich portali o jakich pisze zakrecony, bez mojego czasu i niewielkich (czasami wrecz minimalnych) kwot wlozonych w nie. Ktos jakis czas temu pisal o tym na blogu.

Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera.

Od razu mogę Tobie napisać , że nigdy nie stworzysz systemu uniwersalnego pasującego do każdej tematyki. Nie wiem czy zauważyłeś , z resztą nie wiem czy wszyscy zauważają w jakim kierunku ewoluuje świat a co za tym idzie i wszystkie rzeczy związane z naszym życiem (takie moje filozoficzne podejście do tematu) - wszystko zmierza do coraz większej specjalizacji .

W SEO też ku temu zmierza a i algorytm nie od dziś ceni "tematyczność" - czyli specjalizacje i w myśl powiedzenia :

"kto zna się na wszystkim - w rzeczywistości zna się na niczym" te wszystkie zaplecza wielotematyczne i uniwersalne są gó**o warte i aby miały jakąś moc trzeba je robić w tysiącach :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Jestem mlody, jeszcze chwile powierze w ta idee. Na dzien dzisiejszy musze sie zgodzic.

I tak dziś w pozycjonowaniu na słabe, średnie, dość trudne frazy wystarczą hmm góra 3-4 footprinty.

Zasada pareto. Niektorym po prostu sie nie oplaca pozycjonowac ciezkich fraz, kazdy ma jakis biznesplan.

I tak dziś w pozycjonowaniu na słabe, średnie, dość trudne frazy wystarczą hmm góra 3-4 footprinty.

A co jutro ? Wystarczyć może wystarczą ale są łatwe do wyłapania przez co nie za bardzo bezpieczne ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności