Skocz do zawartości

Pozycjonowanie domen .xxx

bziku

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko od Google zależy czy końcówka xxx będzie miała jakieś znaczenie przy wyszukiwaniu. Dzisiaj może mieć jutro może nie mieć albo na odwrót, więc osobiście gdyby mi zależało na pozycjonowaniu na taką frazę, nie zakładałbym że to coś da. Raczej skłaniałbym się ku domenie pl skoro chodzi o google.pl

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Tak jak ktoś wcześniej pisał, przy dobrej domenie, końcówka może pomóc (jeśli domena będzie słowem/częścią słowa kluczowego a końcówka dopełnieniem).

np. przy wyszukiwaniu "filmy online xxx", oczywiście nie zastąpi to samego pozycjonowania w żaden sposób ale pisanie że nie ma żadnego znaczenia (w TYM przypadku) i "na pewno nic nie pomoże" jest lekką przesadą (testowaliście?). Oczywiście każdy ma własne zdanie i robi jak chce.

Zgodzę się również z websign, końcówki xxx są jeszcze młode i czas pokaże czy faktycznie "widocznie" pomagają.

Natomiast "skłaniałbym się ku domenie pl skoro chodzi o google.pl" w przypadku "filmy online xxx" ja bym się skłaniał na XXX.

A z resztą, z racją jest jak z d... (dalej znacie ;-)).

Skuteczne seo zaistniejw.net, długo, drogo, solidnie.

Ja bym się nie skłaniał ku xxx z tego samego powodu z którego nie stawiałbym normalnych stron na domenach regionalnych po ostatniej akcji - jeśli Google nagle stwierdzi że domeny xxx są fe, jest tam sam spam albo dużo treści łamie prawo, to wtedy mogą oberwać wszystkie domeny xxx tak jak to było z regionalkami - kto chce niech ryzykuje.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

katalogi i precle mogą być zabezpieczone przed takimi domenami, mogą być bardziej blokowane niż inne domeny erotyczne. I szkoda, że ta domena jest taka droga... Skąd ta cena to ja nie wiem

Wyspa gier - Darmowe gry online

Mu online - portal oraz prywatny serwer muonline

Minecraft - społeczność oraz serwer Minecraft

Dokładnie... a w skrócie po co bawić się w xxx jak mamy tyle „ładnych” końcówek ;)

ps. w regionalne też nie inwestuje ;)

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności