Skocz do zawartości

Jaki SWL budzet okolo 200 zl na miesiac

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Prosiłbym o pomoc ;) więc zrobiłem sobie sklep internetowy oferujacy damska odzież ;) a że bardizej sie znam na robieniu stron niż pozycjonowaniu, to chciałbym ten sklep wypozycjonowac na frazy.. takie jak "Internetowy sklep odziezowy" "sklep z odzieżą damską" jakbysciej mogli jakieś fajne słowa kluczowe doradzić to by bylo milo ;) ale.. żeby wypozycjonować sklep myslałem by skorzystać z SWL'i

Wczesniej korzystałem z "statlinka" i bylo OK.. ale teraz jest tych SWL'i o wiele lepiej może znacie jakiś lepszy? napoczątku tak myśle przeznaczyć około 200 zł na miesiąc potem pewnie wiecej.. byle by była spora ilość wejść :)

a że bardizej sie znam na robieniu stron niż pozycjonowaniu,

Bez urazy ale ponad 90% webmasterów nie zna się na budowaniu zoptymalizowanych pod wyszukiwarki stron internetowych ...

Złoto przeciwko orzechom, że nie budowałeś witryny "pod frazy i kategorie" jakich najczęściej szukają (i w jaki sposób szukają) użytkownicy ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Panie kochany takie rzeczy to tylko w erze. Albo komuś zapłacisz albo sam poświęcisz w pytę czasu na naukę i odwalenie czarnej roboty. Innej drogi nie ma i nie będzie.

Swoją drogą - skąd pomysł na sklep z ciuchami? Masz jakieś doświadczenie w branży? Tanie źródło pozyskiwania towaru? Krawcową co będzie to szyła?

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Tutaj brakuje Ci trochę strategii, bo zbudowałeś sklep, masz towar, ale nie masz najwazniejszego - marketingu. Można wyłożyć 10 tyś na super sklep, ale jak nie masz reklamy to nikt tam nie będzie zaglądał. Znam wiele takich przypadków, wielkie plany, ciekawe pomysły, a później gdzieś na końcu brakuje pieniędzy na promocję. Moja rada: zbierz trochę pieniędzy i zleć to jakiejś dobrej firmie.

Pozdrawiam

ale sie temat rozruszal tego sie nie spodziewalem! no wiec.. nie mam sie za "web mastera" tylko za "Web developera" bo na takim stanowisku pracowalem w okolo 3-4 firmach, nie mówie tu że chce hop siup coś zrobić.

@Gawlin przyjazne linki to podstawa, obecnie linki wygladaja mniej wiecej tak /bluzki/z-dlugim-rekawem/bluzka-czerwona-cekiny wiec ten aspekt jest raczej ok, tytul zmieniajacy siez aleznie od tytulu podstrony itp..

@Beerbant zgadzam się z toba w 100% budowałem ten sklep z myśla o uzytkowniku a nie o google bo co z tego że bedzie 1 miejsce jeżeli będzie nie przyjazny na maxa dla uzytkownika, jak ktoś jest zainteresowany zobaczeniem jak to wygląda to moge puścić linka na PM

@zeki nie lubie ery

@seo-ninja - można ciachać i frazami longtail ale mi bardziej chodzi o.. jakieś bardziej konkretne słowa kluczowe.. powiedziałem 200 zł ale jak będzie ruch.. może być i 1000 zl na miesiąc byle by jakiś ruch najpierw sie zrobił by sklep zarobił na ten 1000 zł

@gawlin 2: naszczescie na sklep nic kasy nie wyłożyłem oprócz sporej ilości czasu, masz racje reklama najważniejsza, ale wiesz chodzi o to "zlecenie dobrej firmie" bo najgorsze jest to, ze ja sie zajmuje web dev, i wiem jakie przekrety odwalaja takie "dobre firmy" a ja chętnie zapłace ale niedam sie wycyckać jakimś cfaniaczkom których naprawde jest dużo w tej branży :)

@ninja - dzieki :) wcześniej jaks trone hurtowni wypozycjonowałem to dość szybko wpadla w top 10 i została tam na pare dobrych miesięcy potem nic nie robiłem i pozycja spadła no ale hurtownia przestała istnieć i żeby ja tam włożyć wystarczyły SWL'e ;)

A ja bym spróbował inaczej ruch zdobyć, zrobiłbym kilka blogów na darmowych platformach poświęconych modzie, trochę popisał na forach i blogach związanych z modą, dodał ogłoszenia o odzieży na darmowych portalach ogłoszeniowych, na niektórych można umieścić linka.

Marketing to nie tylko bycie na top na kilka fraz.

jakbysciej mogli jakieś fajne słowa kluczowe doradzić to by bylo milo

Skorzystaj może z SEO SpyGlass lub market samurai (ten ostatni możesz też sprawdzić i kupić z refa Zgreda).

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Dzieki Nikonem ten SEO SpyGlass jest super :) a swoją drogą czy jest jakiś polski "Spinner artykułów" ? i czy jest jakaś autoamtyczna dodawarka artykulów ?;) np czy jest coś na podobe Article Marketing Robot na rynek polski ?

Wrzuć linka na PW :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności