Skocz do zawartości

Seopilot.pl - Warto ?

Skr3czu

Rekomendowane odpowiedzi

Czy warto? Dla jednych warto, dla innych niewarto. Jak masz wartościowy serwis - warto. Jak jakieś zaplecze bez wartości - odrzucą Ci stronę na wstepie.

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

• 1 miesiąc temu...

Zdecydowanie warto zarówno po stronie pozycjonera jak i wydawcy. Seopilot to program, w którym wilk syty i owca cała.

Każdy jest zadowolony.

Efekty pozycjonowania mają najlepsze i najszybsze na rynku.

Minusem jest może ktoś powiedzieć, że nie wiadomo gdzie wyświetlają się linki ale to dobrze bo w Polsce pełno snitch rat.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

mikeusz - jak to nie? Była możliwość uruchomienia testowej kampanii.

Wszyscy piszą, że SeoPilot nie ma kasy i tak dalej. Ja jakoś tego nie odczuwam. Osoby, które są tam zapisane z mojego polecenia również nie, a jak już to bardzo nieznacznie. Czasami warto pomyśleć czy miejsce reklamowe na waszej witrynie jest rzeczywiście tyle warte ile chcielibyście na nim zarabiać.

Nic też nie stoi na przeszkodzie abyście pościągali sobie ze stron kod seopilota i wstawili w jego miejsce adsense czy prolinka. Na siłę was tam nikt chyba nie trzyma?

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Seopilot dobra sprawa, pod względem efektów i zarobku - testowane w obie strony i jestem zadowolony, co do przyjmowania stron są bardzo rygorystyczni i byle jaki blog na WP nie przejdzie choćby miał pr4. Adsense po pierwsze jest dla stron które posiadają dużo odwiedzin, żeby zarobić trzeba mieć również dobrą tematykę a prolink ? system powoli sie wykrusza według mnie, posiadam stronę która ma ponad 25k podstron a sprzedanych ledwo ponad 400 linków więc i kasa marna a do tego przez to odwiedziny spadły.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Ja już dwa przelewy zrealizowałem z SeoPilot, więc warto.

Aż dwa przelewy? To rzeczywiście masz szczęście...

Tylko Twój serwis powinien być dobry, no i z dobrym PR.

"dobry" ? Co to za parametr strony? z Dobrym PR? Najlepiej PR>=3 nabitym w pierwszym update, lub przed update z przechwyconej domeny?

Jeszcze trochę, a producenci "dlaczego ja" zaczną czytać PiO, w ramach szukania natchnienia...

Seopilot nie ma kasy od miesiąca, a ciągle płaci. Faktem jest, że obniżają stawki dla stron, ale faktem jest też, że zaczynali od kwot mocno zawyżonych...

Jak ktoś ma strony, które leżą odłogiem, zawsze warto dodać - na przedłużenie domeny i hosting starczy, a przy "DOBREJ" stronie - starczy nawet na coś więcej.

Pozdrawiam.

SYGNATURKA

Ja zrobiłem póki co jeden przelew od nich. Drugi zrobię za kilka dni. Generalnie się opłaca... choć ostatnio zmniejszyli mi za dwa serwisy stawki z 800 zł na ponad 500. 300 zł mniej to jednak trochę jest ale dobre i to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności