Skocz do zawartości

Dostałem propozycję od Internet Standard ...

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

G.Krawczyk przejrzyj sobie popularniejsze blogi kulinarne w Polsce - kwestia smaku, whiteplate i masa innych, tam są takie foty, że człowiek ma ochotę monitor połknąć :D

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No stało się jak przewidywałem - towarzystwo zrobiło w gacie ze strachu, (no i odpuścili temat pomimo tego że wysłałem pytanie co ewentualnie przygotować na prezentacje) że wyda się jak to agencje interaktywne karmią marketingowymi pierdołami swoich klientów, chyba nie wyobrażacie sobie, że ktokolwiek przy zrowych zmysłach dopuści do konferencji kogoś kto wygarnie całą prawdę o waleniu po białych rogach ? :D

Szkoda bo napaliłem się na te dyskusje z białymi rycerzami a i przy okazji wygarnąłbym o Sunrise Systems przy okazji dyskusji o prawnych aspektach umów na SEO :P.

Nawet kuźwa zrobiłem analizy pozycjonowania klientów z portfolio potencjalnych "przeciwników " w dyskusji , echhh ...

Reasumując powtórka z rozrywki z przed paru lat kiedy z podobną inicjatywą dzwonili do mnie z IAB....

@ G.Krawczyk - no za bardzo to niszowe nie jest (słyszałem, że to najtrudniejsza działka w fotografii bo trzeba też i znać się na kuchni) ale ja dopiero się ucze i niedługo nowa strona i nowe lepsze foty :D

G.Krawczyk przejrzyj sobie popularniejsze blogi kulinarne w Polsce - kwestia smaku, whiteplate i masa innych, tam są takie foty, że człowiek ma ochotę monitor połknąć :)

Dokładnie, - ja przy nich to pikuś i leszcz ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Reasumując mój offtop - podziwiam!

Dopiero raczkuje - to z dzisiaj :)

mg71362.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

PS Będą zdjęcia jajek na święta?

Eh, sam muszę siebie zacytować.

A co do całej sprawy, to jestem rozczarowany. To takie przedszkolne zachowanie z ich strony. Chyba brak im piątej klepki w mózgu.

mówisz - masz :)

mg63992.jpg

to nie jest kwestia "piątej klepki" tylko odwagi - gdyby wdali sie w dyskusję na temat białe / czarne to poległy by wszystkie te agencje interaktywne pieprzące bzdusy jakie to one nie są łajtsełowe ... Na temat etyki w umowach firma SEO - Klient też miałem fajny case przygotowany jak to "firma przyjazna klientowi" i "rzetelna firma" pozycjonuje swoich klientów strasząc ich sądami i wpisując do KRD po tym jak się orientują, że są dymani na maxa ...

Fakt, ubaw byłby przedni - miny tych wszystkich ściemniaczy w konfrontacji z szeroko otwartymi gębami ich zbajerowanych klientów :)

@soprano, jak byś latami wciskał kit jaki to jesteś łajt, pro i podobnie Twoje łajtowe metody, a osoba, którą zapraszasz by Cię wypunktowała jak sędzia wylicza po nokaucie kogoś, kto nie wie jaki model tir'a w niego wjechał, to też byś się strał (po zrozumieniu co chcesz właśnie zrobić) być niepoważnym

@beer Ty weź zrób zdjęcie jak na tłusty czwartek, a jak nie dasz rady zrobić dobrego ujęcia, to żona niech cyknie fotkę jajek :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@zakrącony, no tak ale z tego co tu widzę to właśnie ta osoba wyszła z taką inicjatywą. Po kiego grzyba najpierw chcieli, a później się rozmyślili? Taki sposób działania przejawiają w sobie dzieci do lat pięciu.

Właśnie ja liczyłem na jakieś pikantniejsze zdjęcie ;) Ale kto wie, może wieczorem mu się uda :)

seowyszbanner.gif

Może trzeba było pokornie przyjąć zaproszenie, podziękować z pocałowaniem ręki,

Ale ja grzecznie przyjąłem propozycje, nawet wysłałem pytanie czy mam przygotować jakiś case ... :)

@beer Ty weź zrób zdjęcie jak na tłusty czwartek, a jak nie dasz rady zrobić dobrego ujęcia, to żona niech cyknie fotkę jajek ;)

a skąd Ci ja ją wezmę ? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności