Skocz do zawartości

Proxy Fire

mindryl

Rekomendowane odpowiedzi

Nie znalazłem na forum tematu poświęconemu temu narzędziu. Jednak wiele osób poleca go do testownia proxy. Mam natomiast przy tej okazji problem - otóż oznacza mi on dodane proxy judge jako bad pod windowsem 7, tymczasem przy tych samych ustawieniach firewall itp pod windowsem xp judge jest oznaczane prawidłowo. Mieliście taką sytuację? Próbowałem juz uruchamiać jako admin oraz w różnorakich trybach zgodności, ale problem nie znika.

Jeżeli po zamieszczeniu i ponownym zweryfikowaniu nadal masz informację o błędzie, to musi to być kwestia ustawień. Zamieść zrzuty z ustawieniami "sędziów". U mnie na XP i 7 działa wszystko tak samo, za wyjątkiem generowania raportów (pod 7 nie pokazuje się po naciśnięciu Report) - drobiazg, który i tak można obejść.

Pozdrawiam.

spacer.png

u mnie też raporty pod 7 się nie wyświetlają jak to obejść?

piomoo - po zakończonym sprawdzaniu i informacji o wygenerowaniu raportu zakładka Proxylist -> dwa razy klikasz w "check_raport" -> po prawej stronie wyświetli Ci się cały raport -> Select All i Copy i do edytora, jak potrzeba :)

Pozdrawiam

spacer.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności