Skocz do zawartości

wartosc linku w stopce serwisu

weecioo

Rekomendowane odpowiedzi

powiedzcie mi proszę czy się mylę, czy faktycznie jest tak że link w stopce serwisu, tam gdzie sie pisze z reguły "hosted by..." albo "© 2004...." albo "development by...." itd jest dla Googla, nomen omen, G warty? :lol:

zauwazylem ze na jednym z sajtów z rozbudowanym forum, z którego linkowałem, duzo wiecej dawalo przyspamowanie i umieszczenie 1px niewidocznych gifow z linkami niz w stopce linku z anchorem.

I teraz nie wiem czy cos podczas zmiany zle zrobilem czy taka juz uroda googla? :)

Moje linki ze stopek z odpowiednim anchor textem jakoś działają (3 pozycja na frazę która ma 230000 wyników - niewiele, ale zawsze, cociaż tak nikt z tej frazy nie wchodzi :lol:) - mimo iż według niektórych link w dłuższym tekście jest więcej warty i linki ze stron z jednego IP to też mizerota.

mimo iż według niektórych link w dłuższym tekście jest więcej warty i linki ze stron z jednego IP to też mizerota.

oeee to mnie zmroziło troche to IP- czy ktos ma doswiadczenia z tym? IMO durnota by to byla nieziemska... bo co z maszynami na ktorych stoi 300 i wiecej serwerow wirtualnych?.... no a ja najwieksze pole do doswiadczen mam wlasnie na domenach stojacych na jednym ipku ;)

oeee to mnie zmroziło troche to IP- czy ktos ma doswiadczenia z tym? IMO durnota by to byla nieziemska... bo co z maszynami na ktorych stoi 300 i wiecej serwerow wirtualnych?.... no a ja najwieksze pole do doswiadczen mam wlasnie na domenach stojacych na jednym ipku

Google zacheca do zroznicowania hostingu ;)

Check email deliverability tool Maildog

powiedzcie mi proszę czy się mylę, czy faktycznie jest tak że link w stopce serwisu, tam gdzie sie pisze z reguły "hosted by..." albo "© 2004...." albo "development by...." itd jest dla Googla, nomen omen, G warty? ;)

Stopka stopce nierówna. Pewnie jeśli dokument ma setki kilo i ileś linków po drodze, to taki link może niewiele znaczyć.

Jednak i w takim przypadku można tak zbudować stronę, by stopka była ładowana dość szybko, przed właściwym kontentem.

Szy.

Czy jest dostępne na jakiejś stronie takie narzędzie?

https://centralops.net/co/ - Domain Dosier powinno Ci dostarczyć paru dodatkowych informacji

Google zacheca do zroznicowania hostingu

Nie zdziwiłbym się gdyby Google uruchomiło własny hosting #-o

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

mimo wszystko mysle ze linki z roznych IP sa bardziej znaczace. ostatecznie to dosc malo prawdopodobne (realne), zebys mial linki na stronach hostowanych u providera pod jednym IP. jesli masz dobry content, to wielu bedzie do Ciebie linkowalo, z roznych miejsc. jest to jednakze dobre zabezpieczenie przed trickami w stylu masa subdomen.

"i can handle it without linking :)"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności