Skocz do zawartości

Problem z keyword'em

skera

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam witrynę ponad 2 miesiące (www.szydera.pl). Teraz zabieram się za pozycjonowanie. Ale czy ma sens próba pozycjonowania ją pod hasło "humor" i kilka mniej ważnych. Skoro jest ono wklepywanie do wyszukiwarki bardzo często i będzie duża konkurencja starych stron. Czy o wiele lepiej zająć się pozycjonowaniem pod słowa mniej pospolite, ale z pewnością, że da to jakiś efekt?

Wydaje mi się, że porwę się z motyką na księżyc i po włożeniu kilkudziesięciu godzin pracy nie uzyskam żadnego efektu ale nie wiem. Może warto. Prószę powiedzcie, co wy o tym sądzicie i co zrobilibyście na moim miejscu.

Z góry dzięki za odpowiedź :D

Uszy do góry, gdyby tak było ze wszystkim to co cztery lata byłoby losowanie mistrza świata w piłce nożnej, bo po co ma grać Kamerun skoro i tak są gorsi od Brazyli, a przykład Grecji pokazuje, że warto powalczyć.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Czy o wiele lepiej zająć się pozycjonowaniem pod słowa mniej pospolite, ale z pewnością, że da to jakiś efekt?

Ja bym próbował na coś mniej obleganego. W sumie większa szansa, że jak będziesz w top10 na mniej popularne hasło, to odwiedzi cię więcej osób, niż że ktoś dotrze na 5-tą stronę pod "humor".

Pozdrawiam

Ragazzo ;)

moim zdaniem, szkoda Twojego zachodu zeby pozycjonowac pod "humor" lepiej skupić się na tym czego w największym stopniu dotyczy tematyka strony, a z tego co zauważyłem są to gry online, radziłbym bardziej szczegółowo dobrać frazy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności