Skocz do zawartości

nazwa.pl

luman

Rekomendowane odpowiedzi

Mozna zrobic lancuszek tak jak to robia na forach getpaid. Ktos kto zaklada konto w nazwie zaklada na kogos z forum, nastepny zaklada na tego kto zalozyl juz na kogos :D I tak nastepny rok czesc z osob by miala za free. A kupujacy na tym nie straci, tylko ma szanse zyskac :D

Pozdrawiam

Jurdziol

I to jest dobry PP?

Nazwa.pl za produkt - hosting z 25GB transferu chce 95$ i daje za to partnerowi 150 wirtualnych złotych (na zakup u siebie samej, swoich drogich produktów).

Powweb za 93.24$ sprzedaje hosting na 12 miesięcy o transferze 300GB/mies, do tego dorzuca domenę i 2 miechy hostingu gratis (przy zakupie na 2 lata - 6 miesięcy hostingu gratis). Partner za polecenie dostaje 65$.

Pozdrawiam, J.

taaa tylko co mi z tych gb na powwebie jak tam sa takie limity na wszystko ze nic powazniejszego nie zahula :D

Mam tam konto mam tez pp, i powiem szczerze, że nikt z kilkuset klikow na miesiac jeszcze ni ekupil u nich hostingu hyhy...

Moim zdaniem lepsze jest nazwa.pl o powweba po poltora roku uzytkowania obu...

Jasne, był limit zapytań do baz i żądań/godz (bodajże), co de facto pozwalało na wykorzystanie tego 10GB/dzień na (raczej) download, niż serwisy.

Nikt nie kupuje? Cóż, źle targetujesz ;), ja nie kupiłem w sumie tylko dlatego, że w momencie gdy tego potrzebowałem, nie miałem visowskiej karty ani paypala, czeków się u nas nie używa, a do wykonania przelewu swift trzeba (u mnie) iść do banku ;).

Podałem przykład Powwebu (jako hostingu o parametrach na które jeszcze jakiś czas poczekamy w Polsce), bo prawdopodobnie jeszcze jakiś czas będziemy czekać w Polsce na PP, który będzie oferował ponad 50% (bo wtedy to już nie jest "sprzedawaj za prowizję nasze produkty", ale "za niedużą odpłatnością obsłużę Twojego klienta").

Pozdrawiam, J.

a to już nie ma limitów....

powiem szczerze, że nie sprawdzałem...

na pewno dalej jest limit 100k plików co też troszkę mi psuje...

Ogólnie jakos strasznie nie narzekam na powweba...

ALe zauważ, że pp nazwy daje 100% czyli ktoś kupuje serwa i ty masz też na 1 czyli ratio jest 1:1...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności