Skocz do zawartości

Wałek w katalogu www.biznes-katalog.eu

Arturek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

tak jak wspomniałem w tytule w katalogu biznes-katalog.eu jest jakis wałek, trzeba płacić za dodanie wpisu ? Przeczytajcie regulamin. Po dodaniu wpisu wystawiają fv? umowe? 10dni wypowiedzenia? o co chodzi wogóle ?

opony - letnie opony

konferencje - kongresy, konferencje

Są to zapisy wymagane przez DOTPAY - też mam takie.

FV wystawia się na zyczenie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

taki mail przyszedł

Witaj xxxxxx

Gratulujemy! Prezentacja firmowa (xxxxxx) została poprawnie dodana do Panorama firm - pozycjonujący katalog biznesowy i znajduje się na stronie: Renowacja elewacji.

Drogi Kliencie,

Dziękujemy za dodanie prezentacji firmowej w Biznes-Katalog.eu. Poniżej znajduje się jego opis.

- xxxxxxxx

- Nazwa usługi: Prezentacja firmowa - wpis do biznes-katalog.eu (1 rok) OPIS KWOTA(PLN) + VAT

Prezentacja firmowa 100, 00(PLN) + VAT

=====================================

RAZEM 100, 00(PLN) + VAT

- Czas trwania umowy: 365 dni

- Cykl rozliczeniowy: opłata pobierana jest z góry za cały rok w całości na podstawie wystawionej faktury VAT

- Cena za usługę objętą niniejszym zamówieniem obliczana jest zgodnie z aktualnie

obowiązującym regulaminem, który znajduje z się pod adresem:

https://www.biznes-katalog.eu

- Informacje o odstąpieniu od umowy:

Osoba zawierająca umowę na odległość może od niej odstąpić bez podawania przyczyn,

składając stosowne oświadczenie na piśmie w terminie 10 dni od dnia zawarcia umowy.

W przypadku jakichkolwiek pytań związanych z płatnościami prosimy o kontakt z naszym Działem Płatności pod adresem e-mail: bok@biznes-katalog.eu dostępnym przez całą dobę.

Z przyjemnością odpowiemy na wszelkie pytania.

Pozdrawiamy,

Zespół Biznes-Katalog.eu

opony - letnie opony

regulamin mowi że za dodanie na 365 3ba płacić, dostałes nawet mejla z podobnie brzmiąca treścią co stoi w regu ... więc to nie wałek.

możesz odstąpic od reklamy w terminie 10 dni ... to tez jest zapisane...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

tak ale jeżeli oni sami dodali ten wpis a mnie nie było w domu przez 20dni? I co wtedy ?

opony - letnie opony

Mnie ta cała sytuacja wcale nie dziwi... Dziwi mnie za to Twoje oburzenie - masz jak byk wszystko w regulaminie tego katalogu, przy dodawaniu strony zdaje się też musisz potwierdzić, że zapoznałeś się z regulaminem... Więc o co chodzi? :)

Ten wpis za 100 peelenek plus VAT to traktuję w kategorii żartu (ma ktoś fantazję), ale nie masz co się oburzać, bo chyba czytały gały co zatwierdzały?

W moich katalogach obecność dodającego na podstronach z regulaminami to święto - zakładam, że w innych katalogach jest podobnie. Po co czytać jakiś tam regulamin... ;)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

tak ale jeżeli oni sami dodali ten wpis a mnie nie było w domu przez 20dni? I co wtedy ?

pozew... poza tym musza dostarczyć fakturię :)

To zupełnie zmienia postać rzeczy - największy Zgred na forum już Ci napisał co w takim przypadku... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Ale jaja :) już na pewno kilkanaście osób się nabrało ;) kto czyta Regulamin w katalogach? :D

Skorzystaj z darmowego pozycjonowania z Biznes-Katalog.eu. Dodanie prezentacji firmowej w serwisie jest płatne w cenie 123 zł brutto za rok, a zaakceptowanie regulaminu oznacza zgodę na wystawienie faktury.

Pozdrawiam i czytamy Regulaminy!

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Czyli jak polecieć automatem po tym katalogu i dodać bazę 100 tyś firm to będą musieli wystawić 100 tyś faktur i zapłacić od nich podatek. Tylko czy będą w stanie ściągnąć kasę od dodanych firm. Niby jak udowodnić, że ktoś dokonał takiego zakupu. Nawet jeśli ktoś dopisał firmę X to nie znaczy, że dokonała tego firma X, albo ktoś na jej zlecenie. Skoro nie dokonał zakupu to nie musi od niego odstępować.

Rozważania oczywiście takie sufitowo teoretyczne :)

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności