Skocz do zawartości

Odnośnie adsense na youtube

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

Musisz sie zglosic do programu partnerskiego yt, niepodam ci dokladnych liczb bo chyba nawet niema zadnych progow, ale zadbaj o jak najwieksza ilosc wyswietlen twoich filmow oraz jak najwieksza ilosc widzow twojego kanalu.

Mi sie udalo dosc szybko zdaje sie ze z 30k wyswietlen i z kilkunastu widzow.

Ponad 1mil. wyswietlen.

Zarobek minimum 100 USD miesiac.

Pozdrawiam.

To stare progi. Wszedłem w reklamy przy kilkunastu tysiącach wyświetleń, z tego większość dotyczyła jednego filmu.

Trzeba pamiętać, że w filmach z reklamami są bardzo surowe wymagania autorskie, tzn. pisemna zgoda właścicieli właściwie wszystkiego co pojawia się w filmie - organizatorów imprez, autorów muzyki itd.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

dokladnie, próbowałem uaktywnić reklamy na koncie youtube gdzie wrzucałem swego czasu mase trailerów do filmów, views likeów oraz komentarzy miałem ok, ale reklamy nie zostało aktywowane bo "to nie mój content", także jak jest jakieś logo w video i to nie twoja firma to nie dostaniesz reklam na takim koncie. Trzeba samemu generować treść i mieć wyświetlenia to aktywują.

Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności