Skocz do zawartości

Google

Yachu

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie. A mianowice czemu Google 3 dni temu było a teraz wogóle nie wchodzi?? Google narazie zanideksowało strone główną mojego forum.

A teraz drugie: wiem , że ponoć coś dają cos usługi typu linkuj i itp. Wszystko robie dobrze lecz nie przyznaje mi punktów , a forum mam na ovh.org. Czy to moze być wina tego serwera??

Jeśli zna ktoś usługe tego typu , która będzie działać na moim serwerze to niech zapoda linka będę bardzo wdzieczny.

Pozdrawiam.

Mam takie pytanie. A mianowice czemu Google 3 dni temu było a teraz wogóle nie wchodzi?? Google narazie zanideksowało strone główną mojego forum.

Dobre podlinkowanie serwisu = szybka indexacja !

że ponoć coś dają cos usługi typu linkuj i itp.

:) tak dają, ale chyba nie dzialaja na korzysć strony, tym bardziej że google coraz cześciej banuje strony, ktore korzystaja z takich programów :) ale takie tamaty były wałkowane na forum już.

jak nie masz stronw google zaindexowanych to ani linuj ani linkor nie da Ci pkt ;)

Dobre podlinkowanie serwisu = szybka indexacja !

Potwierdzam - katalog ze stopki w trzy tygodnie na niektorych DC osiągnął 12800 zaindeksowanych podstron. Co prawda pusta strona była zaindeksowana wcześniej, ale wynik jest dobry, właśnie dzięki linkowaniu.

Eksperyment Discover.pl

to kolejna bezpodstawna bajka, rozpowszechniana przez ludzi, którzy po prostu lubią oowiadać o szkodliwości systemów.

Ja zawsze powtarzam(choć to może sie niebawem zmienić - jak wszystko co zwiazane z pozycjonowaniem :D ), że systemy są dobre, ale tylko i wyłącznie jako wspomagacze do już solidnego zaplecza i używane bardzo ostrożnie i rozważnie. Załapanie filtra wcale nie jest trudne;) a już budowanie pozycji strony tylko w oparciu o system to szaleństwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności