Skocz do zawartości

EZGenerator 4.0 dzisiaj za darmo

niktorek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie rozumiem trochę gdzie widziecie problem z licencją? Wykorzystujecie to do stawiania zaplecza, nie sprzedajecie stron, nie sprzedajecie linków na stronach, nie pchacie reklam na nim, tylko swoje linki do tak zwanego naturalnego przyrostu linków.

Co do postu wyzej, to jeszcze nie sprawdzałem pod tym kątem wykrywania, ale to najmniejszy problem bo akurat G jest w stanie namierzyc każde zaplecze, ja bardziej bym sie obawiał tych co walczą o naszą i waszą, tfu, czystość indeksu ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Witam

Raczej była to testowa licencja mój program też już „nie działa”.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności