Skocz do zawartości

Grupa seokatalogów firmy CYBERPOZYCJA

cyberpozycja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kody już nie działają

Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html

Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html

Ile trwa moderacja ? Bo z poprzednich kodów parę wpisów dodałem i do tej pory chyba żadnego potwierdzenia dodania, bądź odrzucenia wpisu nie dostałem.

Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści.

Następne kody:

4E8E6DE2D

6776D2FC9

AD49FDF50

5A1DB1F41

B92EEBA7B

875CC2441

895703851

8A2186E30

61CBC06EA

86E29A8AE

Co do moderacji to spamu nie publikujemy jeden opis na wszystkie katalogi odpada takie wpisy są brane pod uwagę na sam koniec kolejki i wtedy zostaną usunięte. Opisy czy są długie ? minimum 450 znaków ze spacjami to chyba nie tak dużo, a powyżej 500 znaków można wstawić 2 linki razem pozyskujecie 3 linki wychodzące na 500 znaków czy to aż tak dużo ?

To może zrób Pan katalogi daj opisy po 200 znaków w tym po 2 linki i zobaczymy jakiej wartości będą te katalogi.

Proponuję więcej wysiłku i dodawać opisy na synonimach ja płacę za opis 15 zł na synonimach który ma 3800 znaków generują się z niego opisy od 500 do 800 znaków dodając do 100 katalogów wychodzi 15 gr. za generowany opis czy to taki majątek ?

PS.

Zauważyłam że każdy by chciał dodawać się najlepiej za darmo i jeden opis na 1000 wpisów, jak dla mnie to takie wpisy to żenada i czy mają sens każdy niech sobie odpowie na to pytanie. Mam nadzieję iż nikt się nie obrazi, bo nie miałam nic złego na myśli.

Życzę miłego dnia...

Zapraszamy w sprzedaży posiadamy MULTIKODY

Następne kody:

Te kody są do pakietu I ? Bo nie mogę coś dodać żadnego wpisu :D Czyżby tak szybko poszły kody ? Wiadomo automaty działąją, ale w końcu mamy niedzielę i chyba mało kto siedzi przez monitorem :P

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Dziękuję za:

6776D2FC9

AD49FDF50

5A1DB1F41

B92EEBA7B

875CC2441

895703851

Każdy właściciel katalogów ma swoją strategię i zasady i trzeba je uszanować. Dla mnie dobry opis 500-750 znaków bazujący na synonimach to żaden problem. Do tej pory wszystkie moje wpisy w tej grupie zostały zaakceptowane.

arve_lek, trzeba mieć szczęście i być akurat przy komputerze w momencie dodania kodów. 30 min później zazwyczaj nie ma sensu nawet sprawdzać czy działają. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności