Skocz do zawartości

Grupa seokatalogów firmy CYBERPOZYCJA

cyberpozycja

Rekomendowane odpowiedzi

A w jaki sposób zagwarantujecie, że wasze katalogi nie będą miały takich samych opisów do w innych katalogach? ;)

Normalną sprawą jest, że opisy wykorzystywane są kilku stopniowo, najpierw idą do wartościowych katalogów lub z wymaganiami unikalności, później trafiają do śmieciowych.

Linkowanie między sobą, jeżeli jest zrobione z głową, to może tylko pomóc.

Masa linków wychodzących ;) eee, to chyba tylko w darmowych ;)

Jeżeli potrzebujecie funduszy na rozwój świeżych katalogów, to zdecydowanie powinniście obniżyć cenę.

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A w jaki sposób zagwarantujecie, że wasze katalogi nie będą miały takich samych opisów do w innych katalogach? :)

Normalną sprawą jest, że opisy wykorzystywane są kilku stopniowo, najpierw idą do wartościowych katalogów lub z wymaganiami unikalności, później trafiają do śmieciowych.

Linkowanie między sobą, jeżeli jest zrobione z głową, to może tylko pomóc.

Masa linków wychodzących ;) eee, to chyba tylko w darmowych :D

Jeżeli potrzebujecie funduszy na rozwój świeżych katalogów, to zdecydowanie powinniście obniżyć cenę.

Dzięki ale każdy ma swoją racę i nie będę tu publikowała katalogów które mają po 50 linków wychodzących ze strony głównej i sprzedawane są multikody.

Ten post powstał do skorzystania z darmowych kodów codziennie po 10 sztuk i do opinii i ocen katalogów a nie negocjacji cen.

Jak ktoś chce negocjować ceny to po pierwsze jest cennik im więcej wpisuje tym ma taniej:

1 = 45 zł

2-5 = 40 zł

6-10 = 35 zł

11-20 = 30 zł

21-40 = 25 zł

od 41 = 20 zł

Jeżeli ktoś chce stałą współpracę i cenę poniżej minimalnej zapraszam do rozmów ale nie na forum publicznie bo tak się chyba nie pozyskuje partnera do współpracy.

Pozdrawiam

Zapraszamy w sprzedaży posiadamy MULTIKODY

Jeżeli ktoś chce stałą współpracę i cenę poniżej minimalnej zapraszam do rozmów ale nie na forum publicznie bo tak się chyba nie pozyskuje partnera do współpracy.

Pozdrawiam

Zdecydowanie tak się właśnie pozyskuje partnerów do współpracy.

Daleko nie trzeba szukać - wystarczy spojrzeć tutaj

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=146119

Zdecydowanie sugeruję przeczytać podany wyżej temat i brać przykład z ich podejścia do Klienta ( sam skorzystałem po obniżce )

Co do mojej wypowiedzi dotyczącej błędów ortograficznych - zawsze i każdemu będę wytykał błędy, gdyż kaleczenie własnej mowy razi mnie niezmiernie.

pozdrawiam serdecznie

Wystawiacie FV?

Z tego co się dowiedziałem to tylko rachunki z 8,5%

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

Tak wystawiamy rachunki z racji bycia na ryczałcie.

Też mam zamiar rozszerzyć działalność o pozycjonowanie. Co trzeba wpisać we wniosku o rozszerzenie działalności, żeby płacić 8,5% ryczałtu?

To nie opowieść w tym temacie bo zależy obecnie na jakich jesteś zasadach, ile masz przychodu rocznego itd. wiele czynników.

Witam.

Podaję następne kody można się dopisywać:

Rozdanych kodów 53 sztuki...

AD527F502

490E8C6C6

9CD22A68E

DB0C97013

4D06CB4A2

D14F17326

D083166D1

69619C8DF

E72CA9887

55F1E334E

Proszę o pisanie kto jaki kod zużył będziemy wdzięczni

Nie działają ponieważ ludzie nie potrafią się podzielić łapią wszystkie i wykorzystują i one zostały wykorzystane.

Chyba sprawiedliwiej będzie proszę do mnie napisać na PW każdy dostanie 3 kody gratis i po dodaniu niech je opublikuje wtedy każdy będzie miał szansę na darmowe kody będzie to bardziej uczciwe.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności